2777
2789
عنوان

لکه بینی

923 بازدید | 15 پست

سلام من کلاس دوازدهم حدود یه سال پیش شش ماه پریود نشدم رفتیم دکتر گفت پلی کیستیک داری بهم قرص داد بعد خوردنش حدود ۳ ماه پریود من منظم شد هم دوباره دو ماه هست که پریود نشدم ودرخال حاضر نه میتونم از پزشک آنلاین بپرسم نه حضوری برم پس از شما مشورت میخوام ما یه مدتی حدود یه ماه هست بنایی حموم داریم و کلا نمیتونم حموم بریم شاید تو این یه ماه سه بار حموم رفتم و متاسفانه لباس هم نیستن که عوض کنیم حالا من امروز با اینکه خیلی وقته پریود نمیشم ولی ساعت ۱۰ صبح اینا یه لکه خونه حدود یدونه سکه رو شر .تم دیدم و دیگه تا الان هیچ لکه ای ندیدم حالا من وسواس بیماری شدید دارم و شبا نمی‌ذاره بخوابم و واقعامیترسم این سرطان باشه خیلی میترسم ترو خدا کمکم کنید و حقیقت روبگید که چیه 

نترس گلم هیچی نیس.برو داروخونه هروقت فرصت حردی و قرص ویتاگنوس بخر گیاهیع..چندماه پشت هم از روز چهارم پریودت شروع کن بخور تا سی شب بعد یه هفته قطعش کن دوبارع شروع کن بخور ..باعث میشه تنبلیت درمان بشه.از همین الان درمانش کن‌فردا روزی ازدواج کنی خدانکرده دردشر نشه برا بارداری و....ولی نترس هیچی نیس .طبیعیه اینا بخاطر استرس هم هس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس گلم هیچی نیس.برو داروخونه هروقت فرصت حردی و قرص ویتاگنوس بخر گیاهیع..چندماه پشت هم از روز چهارم ...

ینی این لکه بینی که امروز دیدم هیچی نیست مطمئن باشم ؟ ممنونممو

زعفرون دم کن بخور .آویشن. تخم شوید رازیانه گل گاوزبان بون چای کوهی هرکدومشون داری دم کن بخور باز شه پریودت .طبیعیه اصلا جای نگرانی نداره سنی نداری که .اینقدم به چیزای بد و سرطان فک نکن مگه سرطان الکیه...سبک زندگیتو درست کن کم خونی احتمالا داری شیره بخور هرچی خون‌ساز بخور .بعدم که پاک شدی برو حموم عمومی یا خونه فامیل بالاخره یه چیز طبیعیه و اینقد جای نگرانی و استرس نداره که داری 

زعفرون دم کن بخور .آویشن. تخم شوید رازیانه گل گاوزبان بون چای کوهی هرکدومشون داری دم کن بخور باز شه ...

خیلی ازت ممنونم من خیلی میترسم و مامانم میگه سالمی و اصلا منو دکترنمیبره 

گلم نگران نباش 

لکه بینی به پریودت ربط داشته احتمالا...اصلا به این بیماری های شدید که گفتی فکر نکن به هیچ وجه

منتها یه توصبه دارم تحت نظر  متخصص زنان باش نه ماما و...

از‌ الان پیگیر باش تنبلی تخمدان از بین بره 

ان شاالله بعد ازدواج مشکلی نداشته باشی

البته سرچ کن  و درباره ی تنبلی تخمدان مطالعه کن از لحاظ رعایت شرایط و خوراک ...رعایت کن

البته نگران هم نباش 

گلم نگران نباش   لکه بینی به پریودت ربط داشته احتمالا...اصلا به این بیماری های شدید که گف ...

خیلی ممنون ازت فقط مطمئن باشم سرطان نیست یا واسه اینکه نترسمه؟ چشم مطالعه میکنم

از الانم سعی کن تا یه چیزیت میشه سریع نری دکتر ...بخصوص مسائل زنونه قرص هاشون خیلی عوازض داره ‌‌‌تو با کمترین میزان تاخیر پریود بری دکتر سریع بهت انگ پلی کیستیک میزنن درحالی که عقب افتادن پریود یا لکه بینی هزار علت داره مهم ترین هاش غذاهای سرد و غلیظ خوردنه..کم خونیه .‌.سرد بودن رحم و رعایت نکردن بهداشت تو پریود ‌هست ‌من محقق طب سنتی ام از من میشنوی اولویتت رو بزار طب سنتی بعد برو شیمیایی این دکترا خودشونم به وقتش میرن پیش طب سنتی .دیدم تو اطرافم که میگم 

از الانم سعی کن تا یه چیزیت میشه سریع نری دکتر ...بخصوص مسائل زنونه قرص هاشون خیلی عوازض داره ‌‌‌تو ...

چشم حتما من اصلا خودمم بخوام مامانم نه منو دکتر می‌بره نه طب سنتی میگه کاملا سالمی

خیلی ازت ممنونم من خیلی میترسم و مامانم میگه سالمی و اصلا منو دکترنمیبره 

حرف مامانت کاملا درسته...من هزاران بار مسئله ی تو واسم میش اومده هیچ جای نگرانی نداره نداره سالمم هستیم

خیلی ممنون ازت فقط مطمئن باشم سرطان نیست یا واسه اینکه نترسمه؟ چشم مطالعه میکنم

نه گلم سرطان کجا بود

چون تنبلی داری این شکلی شده 

تو این سن ادم بیشتر حساسه 

من قبل ازدواج فکر میکردم ایدز دارم اخه یکی نبود بگه خب ایدز و از کجا گرفتی 

اینو گفتم بگم تو بعضی سن ها حساسیت و وسواس فکری  بیشتر میشه....

مراقب فکروذهن و روحت باش 🌺

چشم حتما من اصلا خودمم بخوام مامانم نه منو دکتر می‌بره نه طب سنتی میگه کاملا سالمی

طب سنتی دستوراتش ریخته تو مجازی ‌‌‌کافیه چندتا کانال معتبر نثل حکیم روازاده و خیر اندیش و تبریزیان عضو بشی بعد یه مدت خیلی اطلاعاتت میره بالا