2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو میگم که نود درصد ما اینطوریم برای دوست دختری و این چرت پرتا خب هرچی که بتونه بیشترین استفاده رو ...

کاش میشد موقع ازدواج پسر های خراب رو شناسایی کرد چون هیچ دختری نمیخواد پدر بچش یه مرد هرزه باشه 

من فقط واقعیتو درمورد مردا گفتم هرکیم بپرسی همینه خودمم اهل دختر بازی نیستم هیچ وقتم توی رابطه نبودم ...

شوهر من یکی از همین مرداست همین الان گفت اونی که مادر داره تربیت اش کرده شرف داره  این کار نمیکنه با دختر مردم ...از طرف  خودت حرف بزن مردهای سالم لکه دار نکن 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
کاش میشد موقع ازدواج پسر های خراب رو شناسایی کرد چون هیچ دختری نمیخواد پدر بچش یه مرد هرزه باشه  ...

خودشون مشخص آن عزیزم آدم هرز از صد فرسخی معلومه همه رو هم به یه چوب میزنن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
شوهر من یکی از همین مرداست همین الان گفت اونی که مادر داره تربیت اش کرده شرف داره  این کار نمیک ...

منم گفتم از دختر خونواده دار دختر خونواده دارم بیشتر مادرشه تا پدرش مادری که دختر خوبی بخواد تربیت کنه طوری تربیت میکنه که من گفتم نه لش تو خیابون منم از طرف خودم حرف زدم بعد از طرف هر مردی که حتی دوراشو زده به قول خودشون یا حتی یه بارم با کسی نبوده 

خودشون مشخص آن عزیزم آدم هرز از صد فرسخی معلومه همه رو هم به یه چوب میزنن

واقعا حقیقت اینه که بین پسری که ولگرد و دختر باز هست با پسر پاک زمین تا آسمون فرقه 

اینجور پسر ها ۹۰ درصد هم بعد ازدواج خیانت میکنن من اکثر مرد های خیانت کار رو دیدم در جوونی هم دختر باز بودن

حالا یه عمر داریم می گیم مردا از چه زنی خوششونمیاد آمار طلاق وخیانت خبر دارید کجا مجرد عزیزم؟

خیییلی ها هنوز مجردن ودلشون واقعا ازدواج و تشکیل خانواده میخاد

من نمیگم مردا رو بولد کنیم اما واقعیت اینه نمیشه بی تفاوت هم بود بالاخره برای یه ازدواج موفق باید خودمون هم تلاش کنیم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

دلیل مجرد بودن اکثر خانم های سن بالا اینه که یا سخت پسند شدن یا تمایلی به ازدواج ندارن  حال ...

نه من اصلا منظورم نبود تغییر بدیم خودمون رو 

اما میگم اگر یه ازدواج ایده آل و موفق میخایم باید خودمون هم تلاش کنیم 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

حالا یه عمر داریم می گیم مردا از چه زنی خوششونمیاد آمار طلاق وخیانت خبر دارید کجا مجرد عزیزم؟

بحث آمار طلاق و خیانت مبحثش از ازدواج درست جداست 

من میگم تلاش کنیم تایه ازدواج درست داشته باشیم با یه فرد درست

من همه اینارو داشتم حتی ببشتر اما خیانت دیدم 

شما اصا اینارم نداشتی طرفت حق نداشت خیانت بکنه

همه چی برمیگرده ب ذات طرف

حالا یکی هی لوند خوشگل جذاب ت دل برو باشه وختی طرفش ذاتش خرابه بازم کار خودشو میکنه

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
شما اصا اینارم نداشتی طرفت حق نداشت خیانت بکنه همه چی برمیگرده ب ذات طرف حالا یکی هی لوند خوشگل جذ ...

دقیقا اون نامردی کرد در حقم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792