2777
2789
عزیزم‌چرا الکی جبهه میگیرید همین طرز فکرا باعث شده خیلی از خانمها مجرد بمونن تو سن بالا از تنهایی نا ...

حالا یه عمر داریم می گیم مردا از چه زنی خوششونمیاد

آمار طلاق وخیانت خبر دارید

کجا مجرد عزیزم؟

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بامزه . سن کم . لوند . زبون ریز و شیطون. کسی که قلق مردا رو بلد باشه . سیاست داشته باشه 

اما اخرش خیانت میکنن این موجودات 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

بستگی به خانواده و معیارهایی که اونا تو کلشون کردن داره 

یکی نجابت چون از خانواده مذهبی بزرگ شده 

یکی مدرنیته بودن خانم و شاغل و مستقل بودن چون تو همچین خانواده ای بزرگ شده

قربانی باج گیری تهدید و تجا.وز بودم لطفا اگر کتابی فیلمی پادکستی چیزی راجبش خوندید بهم اطلاع بدید♥️و اشتباهاتی که کردم و باعث این اتفاق برام شد: ۱. از سر کمبود محبت با چشم بسته وارد رابطه شدم و طرفم رو نشناختم/۲.اعتماد بیجا کردم کل اطلاعاتم رو مثل خونه و قیافه بابام رو طرف داشت/۳.احمق بازی در آوردم عاتو دادم دستش مثل عکس و چیزایی که خانواده ام باهاش مشکل دارن/۴.و دقیقا اون طرف میدونست که خانواده ام تو این مورد پشتم نیستن و باعث شد که منو بی دفاع ببینه/۵.وقتی فهمیدم طرفم اشتباهه باید جدا میشدم ولی از سر دلسوزی گریه هاش و التماس هاش موندم که چوب همون رو خوردم (بقول خاله ام برای خودت دلسوزی کن مردم دلسوز خودشون هستن)/۶.تن به باج گیری هاش دادم تا جایی که نایی واسم نموند اگر تن نمیدادم و مخالفت میکردم آنقدر ضربه نمیخوردم /۷.باید از اول که تهدید و باج گیری میکرد میرفتم شکایت میکردم تا کارش به تجاوز نکشه ولی اگر کشید هم باز مستقیم میرفتم پزشک قانونی تا بتونم شکایت کنم ازش /۸.یه جمله مهم تو این شرایط که بهش رسیدم (تو کلا یکبار زندگی میکنی؛میخوای کل زندگیت رو به خفت و خاری بگذرونی و بمیری؟یا حقت رو بگیری و بمیری این دومی خیلی ارزش داره)/۹.وقتی فهمیدی طرفت مریضه حتما جدا شو:آدم من کسی بود که دنبال این بود در هر شرایطی درک بشه حتی اگر اشتباهی میکرد؛دنبال این بود بهش محبت و احترام گذاشته شه.حتی بعد ت.جاوز گفت لطفا باهام مهربون باش؛این رو نگفت چون مهربون نبودما؛اتفاقا چون بودم میخواست نگهم داره ولی دگ بریده بودم/۱۰.به اندازه ارزش بده به آدم هات که یا هوا برشون نداره یا از سر بدبختی نگهت ندارن؛آدم من بشدت کمبود محبت داشت و حاضر بود به هر وسیله ای بدستش بیاره🌱🖤
چقدر خیانت زیاد شده

خیلی تاپیک اخرمو ببین شات پیاماشونم گذاشتم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

به نظر من فقط کافیه که یه زنی رو دوست داشته باشن ببینن خوششون بیاد و به دلشون بشینه اون زن اگر هیچی هم نداشته باشه بازم به چشم اون مرد خوب میاد

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

زنی مث من😅😅😅

زنایی که برای خودشون  ارزش و احترام قاعلن و بنظرم این احترام بخودت دقیقا توی رفتار های تو نسبت به طرف مقابلت قابل مشاهدست هرچقدر محترم تر رفتار کنی عزیز تر محترم ترو عزیز تر  میشی 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
اینو میگم که نود درصد ما اینطوریم برای دوست دختری و این چرت پرتا خب هرچی که بتونه بیشترین استفاده رو ...

الحمدلله که مرد های سالم مثل شما نیستن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عزیزم‌چرا الکی جبهه میگیرید همین طرز فکرا باعث شده خیلی از خانمها مجرد بمونن تو سن بالا از تنهایی نا ...

دلیل مجرد بودن اکثر خانم های سن بالا اینه که یا سخت پسند شدن یا تمایلی به ازدواج ندارن 

حالا بقیه دوست دارن دغدغه همیشگیشون این باشه که مرد ها از چه زنی خودشون میاد درواقع دارن خودشون رو مطابق با معیار مرد ها تغییر میدن و این اصلا خوب نیست یک انسان باید شخصیت بالا و مستقل خودش رو داشته باشه نه اینکه خودش رو بخاطر جنس مرد تغییر بده 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792