2777
2789
عنوان

گزینه دو یا قلمچی؟

121 بازدید | 10 پست

سلام

من یازدهمم و امسال میخام آزمون آزمایشی ثبت نام کنم و بین گزینه۲ و قلمچی موندم 🥲 یه عده میگن گزینه ۲ سوالاتِ مشابه با کنکور داره یه عده میگن قلمچی سطح سوالاتش بهتر از گزینه ۲ هست !! لطفاً راهنماییم کنید اگه در این زمینه تجربه از خودتون یا اطرافیان دارید 🤍

قلم‌چی تو یازدهم سخت نیست از دوازدهم‌سوالاش واقعا سخت میشه  ولی خب سختی سوالا خوبه چون باعث میشه کنکور برات راحت باشه ولی اگر ضعیف یا زیر متوسط هستی شرکت نکن چون شاید نا امید بشی همیشه نتیجه دلخواه نمیگیری  از طرفی تو هر دو تا آزمون تقلب هست پس چاره ای نیست ولی چون قلمچی جامعه آماری خیلی بزرگ تری داره بهتره 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلمچی از نظر خدمات سایت و کارنامه خیلی خفتن تر و بهتره 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

تست زدم ولی اونجوری ک باید می‌خوندم نه ، از پایه هم متوسط رو به بالام ، کنکوری خوندنو از امسال می‌خو ...

خب پس بهتره امسال بری گزینه دو

بعد که مهارت ازمون زدن و کنکوری خوندن یاد گرفتی سال دیگه برو قلمچی

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
قلم‌چی تو یازدهم سخت نیست از دوازدهم‌سوالاش واقعا سخت میشه  ولی خب سختی سوالا خوبه چون باعث میش ...

پس چرا خیلی از مشاورا اصلن پیشنهاد نمیکنن😢میگن با اینکار فقط وقت و پولت رو هدر میدی

درکل گیجم کردن😐🥲💔

پس چرا خیلی از مشاورا اصلن پیشنهاد نمیکنن😢میگن با اینکار فقط وقت و پولت رو هدر میدی درکل گیجم کردن ...

من ۵ سال قلمچی بودم اصلا اینجوری نیست برای کسی ک درس میخونه واقعا خوبه