2821
2789
عنوان

گزینه دو یا قلمچی؟

122 بازدید | 10 پست

سلام

من یازدهمم و امسال میخام آزمون آزمایشی ثبت نام کنم و بین گزینه۲ و قلمچی موندم 🥲 یه عده میگن گزینه ۲ سوالاتِ مشابه با کنکور داره یه عده میگن قلمچی سطح سوالاتش بهتر از گزینه ۲ هست !! لطفاً راهنماییم کنید اگه در این زمینه تجربه از خودتون یا اطرافیان دارید 🤍

تا حالا تست زدی؟ واسه کنکور چقد خوندی؟

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

قلم‌چی تو یازدهم سخت نیست از دوازدهم‌سوالاش واقعا سخت میشه  ولی خب سختی سوالا خوبه چون باعث میشه کنکور برات راحت باشه ولی اگر ضعیف یا زیر متوسط هستی شرکت نکن چون شاید نا امید بشی همیشه نتیجه دلخواه نمیگیری  از طرفی تو هر دو تا آزمون تقلب هست پس چاره ای نیست ولی چون قلمچی جامعه آماری خیلی بزرگ تری داره بهتره 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگ ها میشود." دختر گیلان 🌾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلمچی از نظر خدمات سایت و کارنامه خیلی خفتن تر و بهتره 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگ ها میشود." دختر گیلان 🌾

تا حالا تست زدی؟ واسه کنکور چقد خوندی؟

تست زدم ولی اونجوری ک باید می‌خوندم نه ، از پایه هم متوسط رو به بالام ، کنکوری خوندنو از امسال می‌خوام شروع کنم

تست زدم ولی اونجوری ک باید می‌خوندم نه ، از پایه هم متوسط رو به بالام ، کنکوری خوندنو از امسال می‌خو ...

خب پس بهتره امسال بری گزینه دو

بعد که مهارت ازمون زدن و کنکوری خوندن یاد گرفتی سال دیگه برو قلمچی

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

قلم‌چی تو یازدهم سخت نیست از دوازدهم‌سوالاش واقعا سخت میشه  ولی خب سختی سوالا خوبه چون باعث میش ...

پس چرا خیلی از مشاورا اصلن پیشنهاد نمیکنن😢میگن با اینکار فقط وقت و پولت رو هدر میدی

درکل گیجم کردن😐🥲💔

پس چرا خیلی از مشاورا اصلن پیشنهاد نمیکنن😢میگن با اینکار فقط وقت و پولت رو هدر میدی درکل گیجم کردن ...

من ۵ سال قلمچی بودم اصلا اینجوری نیست برای کسی ک درس میخونه واقعا خوبه

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز