2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

271 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من اصفهان زندگی میکنم و دنبال یه مشاور خوب برای کنکورم شما مشاورای قلمچیو پیشنهاد میکنین یا مشاور خصوصی؟ و اگه مشاور خوبی داخل اصفهان میشناسین ممنون میشم معرفی کنین

مشاورای قلمچی خو کار خاصی نمی کنن ن برنامه میدن ن کاری 

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

مشاور خصوصی..

من مشاورم رتبه 25 و رتبه 1 سال 98 داده و امسالم رتبه 3 داده

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر عزیز اگه بخوای من مشاورت میشم با هزینه خیلی کمتر. و کارایی که بقییه مشاورا انجام میدن منم انجام میدم.

دانشجوام

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
مشاور خصوصی.. من مشاورم رتبه 25 و رتبه 1 سال 98 داده و امسالم رتبه 3 داده

معرفی میکنی؟ شهریه چقد میگیره؟

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
استارتر عزیز اگه بخوای من مشاورت میشم با هزینه خیلی کمتر. و کارایی که بقییه مشاورا انجام میدن منم ان ...

ببخشید چه رشته ای پیخونید؟ میشه بگید درموردش؟

ببخشید چه رشته ای پیخونید؟ میشه بگید درموردش؟

من مدیریت بازرگانی میخونم

مشاور بچه های تجربی و انسانی  بودم برنامه دادم ، پیگیری روزانه داشتم( هر روز در تماس بودیم)

معرفی بهترین منبع برای هر درس و...

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

5 تومن ماهانه

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

5 تومن

5 تومن

اووووو ماهی ۵ 

اووووو ماهی ۵ 

اره ولی با بقیه خیلی متفاوته