2777
2789
عنوان

چی بگم به نامزدم !!؟؟

223 بازدید | 17 پست

بچه ها نامزد رسمی نیستیم من تو رابطه‌م  ولی شرایط خوبی ندارم و روز به روز بدتر میشیم دوستپسرم خیلی خونوادع خوب و مرفه‌ین ولی ما نه من حتی برا روز تولدش قرض کردم بتونم براش یه چیزی بگیرم🥲 و روز به روزم داره بدتر میشه نمیتونم اینارو بهش بگم اما چند بار سعی کردم بهش بفهمونم میگه با هم درستش میکنیم🥲من چجوری بهش بگم که با من آینده‌ای نداره🥲و خودمم عاشقشم💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کی دنبال پسر پولداره تو میخای بپرونیش 

اصن لزومی نداره بهش بفهمونی تو شرایط بدی

زرنگ باش

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍

چرا فک میکنی آینده ای نداری؟  خواهر من از خانواده معمولی با ی پسر فوق پولدار ازدواج کردن ۱۸ ساله، زندگی عالی و خوبی دارن خداروشکر

ببین اعتماد ب نفس داشته باش پسش نزن شاید شانس همین الان در خونتو زده! ردش نکن

هر کی دنبال پسر پولداره تو میخای بپرونیش  اصن لزومی نداره بهش بفهمونی تو شرایط بدی زرنگ باش

افسردگی دارم خودم واقعا خجالت میکشم از وضعیتم حس میکنم اگه با من نباشه آینده‌ش بهتره

عام ببین گلم واقعا این فکرو نکن که اون به فکر اینه که تو براش چیزی بخری یا هر چیز دیگه اگه واقعا عاشق باشه 

خیالت راحت

یه پسر تورو میخواد چون روحتو از توی چشمات دیده و عاشقت شده

بهش بگو موضوع رو ولی اینکه به درد هم نمیخورید اون پسر هزار تا فکر دیگه میکنه

میگه شاید یکی بهتر از من پیدا کرده

شاید من کاری کردم روش نمیشه بهم بگه

هر چیز دیگه ی اصلا

ولی نگران نباش تو تولدش همین که کنارش هم باشی براش کادوعه😊

چرا به این نوع ارتباط میگی نامزد؟خانواده هاتون رو در جریان گذاشتین؟اقا پسرچند سالشه؟

چونکه سایت اجازه نمیده بگیم دوسپسر

آبجی من فقط میدونه و ۲۴سالشه

عام ببین گلم واقعا این فکرو نکن که اون به فکر اینه که تو براش چیزی بخری یا هر چیز دیگه اگه واقعا عاش ...

نه منظورم از تولدش چن ماه پیش بود گذشت اینو گفتم که وضعیتمو توصیف کرده باشم 

افسردگی دارم خودم واقعا خجالت میکشم از وضعیتم حس میکنم اگه با من نباشه آینده‌ش بهتره

به این موضوع فکر نکن .قشنگ تمرکز کن اگه جز اون دسته از افرادی که اینو به عنوان ضعف نمیبینه در تو.که بعدن بخواد بزنه تو سرت هر دفعه .تو دیگه به روش نیار این اختلافو و بعله رو بگووو.البته خیییلی خیییییییلی مهمه که خاحواده ها همو بپذیرن وگرنه زندگی جهنم میشه

زندگیم خیلی بده واقعا خودمم نمیتونم خودمو تحمل کنم

ببین زرنگ باش اینجا طرفو الکی نپرون 

پرستیژتم حفظ کن حتی اگه زیر خط فقری 

هیچوقت نقطه ضعفاتو پیش پسره بازگو نکن

خودتو ارزشاتو پایین نیار 

قشنگ فکراتو بکن اگر انسان درستیه و فروتنو متواضعه و قرار نیست بعد ها این اختلاف طبقاتیو بزنه تو سرت چرا ک نه در کمال ادب و با اطلاع خانواده ها بسم الله...