من خودم بخواد کسی برام کادو بخره ترجیحم اینه بازم ببینین همسر شما سلیقه ش چیه
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
ازاین بلوتوقها که میزارن تو گوششون دوست داشت ولی فک کنم گرون باسن پولم نرسه
همین الان من تو باسلام زدم هندزفری بلوتوثی انواع اقسامشو اورد یکی آورد با ارسال رایگان۲۱۸تومن همه هم تو نظرات راضی بودن
یه نگاهی بنداز حالا
البته اگه فقط شهر خودتون رو انتخاب کنین میتونین با فروشنده هماهنگ کنین با اسنپ چیزی بفرسته