2777
2789
عنوان

بدخلقی فرزند

327 بازدید | 7 پست

دخترم ۱۵ سالشه   هرچی از دهنش میاد میگ  هر حرفی  هر حرف رکیکی    حرفای بد     باهاش نمیحرفم ی روز دوروز ک  مثلا تنبیهش کنم  ولی ن فایده نداره      غذاشو میپزم  لباساشو هم خودم میشورم    نمیگم ب سیاهو سفید دست بزن     ولی رفتارش خیلی غیر قابل تحمله    اونقد حرفای ناجور بهم میزنه   ک سرم میترکه از فشار      ب مشاور هم بردم  ولی گوشش بدهکار نیس   چیکار کنم  من بمیرم خوب میشه یعنی😢😢😢😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهاش دوست باش از در مهربونی بیا تو ببین تاثیر داره امتحان کن حتما  با زبون خوب گولش بزن

هیییییچی  فایده نداره  ی ساعت اینوره ی ساعت اونور    درجا قاطی میکنه  بهم میگ خری نمیدونم چی هستی چی هستی

سرچی بهتون فحش میده خب؟ حتما ی کاری میکنین اصلا بهش گیر ندین ما دهه هشتادی ها اصلا از گیر خوشمون نم ...

عزیزم   من  مادر مهربونیم   نمیگم گیر نمیدم  ولی درجا  ن زیادی     ولی طرز بیانتو نگا کن خودت       گیر ندین یعنی چی  من اگ خوبو بدو بهش نگم   ک میشه ی واااااهی  

شما خودتون فکر میکنین مادر مهربونی هستین 

تاحالا شده باهاش دردودل کنین یا اون باشما دردل کنه یا اینکه بتونه حرفشو رک بهتون بزنه 

بهترین کار اینه که از خودش بپرسید بپرسید مشکلش با شما چیه شاید اصلا مشکل از یه جای دیگه باشه