2777
2789
عنوان

برای سیسمونی؟

176 بازدید | 18 پست

میخام لباس و لوازم بهداشتی بخرم بچه دوممه و اسباب بازی و تخت اینا دارم ب نظرتون چنتا لباس صفر و یک و دو نیازه ؟  و دو رو تا چ سنی میتونه بپوشه؟ و چون بهمن بدنیا میاد لباس گرم چقد بخرم چیبخرم اصلا نیازه چون دوماه بعدش بهاره و تا اون موقع فکر نکنم خیلی بیرون برم تا عید بخام جایی برم

ی صلوات میفرستید برام❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی منم انشاالله ۳ بهمن ماه بدنیا میاد😍 کاش از تجربه هاشون بگن استفاده کنیم

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️

من برای دومی یه صفر و یه سرهمی و یه پنج تیکه یک گرفتم

بقیه اش از لباسهای نوی اولی استفاده کردم 

ولی الان سومیه یه سرهمی صفر ۲ تا سرهمی ۱ و یه سرهمی ۲ و حدود ۳ دست لباس سه تیکه سایز ۱ گرفتم و یه دست سایز صفر آذر دنیا میاد تا عیدش خوبه اینا چون از قبلی ها هم دارم لباس

کلاه و دستکش و پیش بند و جوراب هم ۲ تا از هر کدوم. 

یه سرهمی تدی برای زمستون گرفتم 

به دنبال وارستگی 
من برای دومی یه صفر و یه سرهمی و یه پنج تیکه یک گرفتم بقیه اش از لباسهای نوی اولی استفاده کردم  ...

من از اولیم همشون یا تل تلی شدن یا رنگشون رفته اصلا بدرد نمیخوره کامل باید بخرم

من از اولیم همشون یا تل تلی شدن یا رنگشون رفته اصلا بدرد نمیخوره کامل باید بخرم

شاید زمان زیاد گذشته چون لباسای اولی من خیلی نو موندن همشونم دانالو ایرانی و مارکای خارجی ان رنگشون و اکلیل روشون مونده بود حتی برای دومی تنش کردم دیگه داغون شدن 

به دنبال وارستگی 
😍😍😍😄... من از دختر عموم پرسیدم گفت ۳ دست سایز صفر .. سه دست هم سایز یک بعدش میره تو بهار ساز دو ...

اخه یادمه سایز صفر برا بچه اولم با اینکه وزنش خیلیم نبود 3300 بود ولی زود کوچیک شد 3 دست حس میکنم صفر زیاده بیشتر یک باید بخریم و 2

صفر دوتا بگیر زود کوچیک میشه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه