سلام بچه ها امروز تو مدرسه من کتاب کمک درسی بردم که نکات رو یادداشت کنم معلممون کتاب نداشت (ماهم نداشتیم)گفت کسی نگاه نو داره من دادم بچه ها گفتن وایی تو تابستون حتما درس خوندی و اینا (فقط کتاب گرفتع بودم)گفتم اصن لاشم با نکردم گفتن دروغ نگو و اینا یه سوال پرسی معلم جواب دادم بله تلمیح داره به فلان ایه(ایشم خیلی نعروف ود فک کنم همتون میدونیدش)معلمم گفت خودم نیخواستم بگم تو زودتر گفتیش که خیلی عالیه بعد بچه هااا گفتن وای قرآن خون و فلان و از این چیزا بعد رفتم کیفمو بردار دیدم یکی از همکلاسیام له دوستش گفت این تا دیروز فلان درسش خوب بود الانم قرآن خون شده(منم هیچی نگفتم نمیدونم شوخی بود یا جدی بود )زشت نشد کتاب دادم معلم؟کلاس یازدهمم هستم حس میکنم الکی ناراحت شدم
وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد