2777
2789
عنوان

باید چیز میگفتم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 42 پست
چیزی نشده عزیزم ذهنت رو درگیرش نکن. در هر صورت تو دبیرستان سعی کن زیاد حتی اگه درس خون هم هستی نشون ...

تیزهوشانم همه درس میخونن الان میشه به عنوان یه بزرگتر بگی چطور رفتار کنم؟اکه باز از این چیزا گفتن؟

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

اهمیت نده

همیشه بچه زرنگا تک میفتن

بیخیال

حسادت کردن

ناراحت نشو

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تیزهوشانم همه درس میخونن الان میشه به عنوان یه بزرگتر بگی چطور رفتار کنم؟اکه باز از این چیزا گفتن؟

اگه باز از این چیزا گفتن بگو 

من میتونم درس میخونم

توام اگه میتونی بخون

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️

اهمیت نده . بگو فقط من درس نمیخونم شما هم اندازه من می خونید وگرنه اینجا چیکار میکردید.

مودبانه ولی جدی بگو دیگ نمیگن

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 
اهمیت نده . بگو فقط من درس نمیخونم شما هم اندازه من می خونید وگرنه اینجا چیکار میکردید. مودبانه ولی ...

حس میکنم اصن ننیتونم از خودم دفاع کنم

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

نه من میتونم جوابشو بدم ولی فک کردم داره شوخی میکنه 

ببین اصلا شوخیم نکرده باشه اشکالی نداره که جواب ندادی

دفعه بعد جواب بده

اما هرچی واسه خودت دشمن نتراشی بهتره

مطمعن باش اونا تابستون خودشونو با درس پر کردن ولی نمیگن میخوان کاری بکنن تا بقیه درس نخونن

توام درستو بخون به بقیه کار نداشته باش

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️