2777
2789
عنوان

بینی

57 بازدید | 8 پست

بچها من چند سالی هست بینیم کیپه کلا نفس میکشم میفهمم یچیز‌ انگار‌جلوشه بعد اینکه بویاییم خیلی‌ کمه انگار ۳۰ درصد بویایی دارم کلا صدامم  گرفته هست همیشه خش دار اگر شما اینجوری بودین فهمیدین مشکل چیه؟ممنون‌میشم بگین 

من اینطوری بودم دکتر گفت انحراف بینیه

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفس می‌کشی اذیت میشی؟ بعد بویایی هم نداشتی کم بود؟

بیی چپم تقریبا کیپ هست باید دست بذازم رو گونم تا کشیده شه بتونم نفس بکشم

بویاییم کم شده جدیدا قبل خوب بود.

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
بیی چپم تقریبا کیپ هست باید دست بذازم رو گونم تا کشیده شه بتونم نفس بکشم بویاییم کم شده جدیدا قبل خ ...

منم الان گونم و کشیدم بهتر نفس شد بکشم

دکتر بهت گفت عمل کنی دیگ آره؟

بعد بین قبلا ضربه خورده بوده مگه؟

منم الان گونم و کشیدم بهتر نفس شد بکشم دکتر بهت گفت عمل کنی دیگ آره؟ بعد بین قبلا ضربه خورده بوده ...

آره باید عمل کنم

آره قبلا از سمت راست ضربه خورد به طرف چپ و تیغه وسط بینیم کج شد

آره باید عمل کنم آره قبلا از سمت راست ضربه خورد به طرف چپ و تیغه وسط بینیم کج شد

منم ضربه خورد به صورت مستقیم الان ۲تای بینیم کیپه 

میخوای عمل کنی؟

منم ضربه خورد به صورت مستقیم الان ۲تای بینیم کیپه  میخوای عمل کنی؟

احتمالا