2789
عنوان

سفر کیش 😍🐳

148 بازدید | 27 پست

سلام خانما اگه خدا بخدا ماه دیگه میخوام بلیط بگیرم بنظرتون زن  و ‌شوهری بریم یا با دوستامون ؟ 

شما کدوم ترجیح میدید 

قبلا دوتای رفتیم اکیپی هم دوسدارم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

من خودم سفر با همسر و دخترمو ترجیح میدم

من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم. این‌چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است. من نمی‌توانم از «انسان بودن» انصراف بدهم.🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن شوهری برو بابا گور بابای رفیق😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

زیاد رفتیم دوتای اخه  ما تو ماه چندبار سفرمیکنیم

خوشبحالت من ارزومه یه سفر یه ساعته برم😂😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

چرا نمیری عزیزم 

همسرم کلا از مسافرت خوشش نمیا🥴

اره دقیقا مثل هم هستیم 

دوتایی هم ما رفته بودیم خیلی خوش گذشت.شب تا صبح کنسرت و جنگ و...صبح تا شب هم ورزش های دریایی و کنار ساحل و آب تنی و دوچرخه سواری و خرید و...

فقط یچی .الآن هوا گرم نیست؟

دوتایی هم ما رفته بودیم خیلی خوش گذشت.شب تا صبح کنسرت و جنگ و...صبح تا شب هم ورزش های دریایی و کنار ...

وای چ خوب همیشه شاد باشید 

برا  آبان به بعد خنک نمیشه ؟

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️