2777
2789
عنوان

نمی دونم کار درستی کردم یا نه

103 بازدید | 5 پست

مادر همسرم از روز اول خواستگاری خیلی بی احترامی به من خانوادم کرد ولی هی گذشت کردم .تا اینکه به تازگی فهمیدم که برگشته به یکی از اقوام من برچسب دزدی زده .خداروشکر فیلم عروسی داشتم وگرنه خدا میدونه چه حرفای دیگه ای میتونست بزنه.

این حرفو من به همسرم زدم و الان دو روزه همسرم با من قهره نمی دونم واقعا یعنی بازم باید همچنان سکوت میمردم 

نزدیک به چند ماهه میدونمش ولی به خاطر همسرم ترجیح دادم چیزی نگم ولی وقتی بازم مادرش کوتاه نمیاد و با یسری از کارا و حرفاش منو اذیت میکنه بازم باید سکوت میکردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازروز اول نباید سکوت میکردی 

فقط به خاطر زندگیم.

همسرمو شوهر عمم معرفی کرده بهم دیشب اوناهم متوجه شدن که دعوای ما سر چی بوده به وضوح شنیدم که شوهر عمم بهم گفت اشغال.از دیشب که از خودم متنفرم.متنفرم که همه هرچی دوست دارن بهم میگن و من حتی نمی تونم از خودم به خاطر ابرومو حرف مردم دفاع کنم

فقط به خاطر زندگیم. همسرمو شوهر عمم معرفی کرده بهم دیشب اوناهم متوجه شدن که دعوای ما سر چی بوده به ...

زندگی که همسرت پشتت نباشه که فایده نداره،پس بهتره اجازه ندی هرکی هرچی دلش میخواد بگه حتی به قیمت بحث هم تموم بشه اما یه بار صحبت کن به اطرافیان بفهمون که همیشه سکوت نمیکنی و بالاخره یه جایی آدم باید حرفشو بزنه خیلی بااحترام حرفتو بگو..بعدشم مادرشوهرت تهمت دزدی به فامیلتون زده طلبکارم هستن