2777
2789
عنوان

شورای نگهبان😩

158 بازدید | 13 پست

بچه ها دست و دلم ب درس خوندن نمیره اگ معدل برداشته نشه اصلا پشت موندم الکیه چون ترمیمم خراب کردم😓

چرا تکلیفمون رو روشن نمیکنن چ گیر کردیم

بابا وقتی شما راس مملکت هستین باید انقد مدیرت بحران و زمان بلد باشین ک برای همچین موضوع کوچکی ک خیلی سریع باید تکلیفش روشن بشه رو حل کنین 

اول مهریم و اصلا نمیدونیم عمومی داریم یا نه

اول مهریم من نمیدونم پشت بمونم یا نه

از هر آدم متخصص بپرسین میگن کنکور برگرده ب روال سابق خیلی بهتره و درسته ک یه عده نمیدونن ک این ب نفع شونه.....

ولی شما ک اون بالا هستین باید هچین چیز بدیعی رو بدونین و یه تصمیم بگیرین هر چ سریع تر

اگ آقا هستی سوالی داشتی بپرس ولی لطفا درخواست دوستی نده...

خیلس دیر اعلام کردن 

عمومی خوندن از الان واقعا دیره وقتی هیچ کتابی هم نیس

علاقانه ترین از نظرم اینه برای امسال شرط معدل باشه و فرصت ترمیم برای همه جتی اونایی ک خراب کردن هم بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمم کی مشخص میشه تکلیفتون؟

بخدا منم نمیدونم

اگ تاثیر معدل قطعیه خب دیگ پشت نمونم برم سر کار

چون ترمیمم خراب کردم فایده ای نداره

منو بگو اون دو سه ماه که شنیدم تا ۴۰سال میشه معلم شد خوشحال بودم از دیروز دوباره میگن ۲۴سال شده. انگ ...

بخدا خیلی بده خب ما چ گناهی کردیم؟

یه عده ای ک بالای بیست و چهار بودن و خوشحال شدن میدونی همین عده ک دم از خدا و پیغیمبر میزنن برای دل های شکسته یه عده جوون باید جواب پس بدن؟

بخدا منم نمیدونم اگ تاثیر معدل قطعیه خب دیگ پشت نمونم برم سر کار چون ترمیمم خراب کردم فایده ای ندا ...

تا دو هفته اینا ک مشخص شه بشین تخصصی هاتو بخون تا بعدا چوبشو نخوری و عقب نمونی بعدا عمومی ها رو هم اضافه کن

قشنگترین روزا به دست خودم ساخته شد  

@خربوریدان    

عزیزم اگ ناراحت شدی معذرت میخوام

اگ گفتم تگ نکنن دو تا دلیل داشتم

۱_گفتم شاید ناراحت شی ک درموردت تاپیک زدم ولی حس کنجکاویم گل کرده بود ک راجع بت بدونم بخاطر همون گفتم تگ نکنین

۲_گفتم همه یه دشمنی دارن شاید یه عده بیان راجع ب شما بد حرف بزنن بعد اینجا من شرمنده شم حداقل اینطور خودتون نمیدید.

وگرنه من منظور بدی نداشتم

@خربوریدان     عزیزم اگ ناراحت شدی معذرت میخوام اگ گفتم تگ نکنن سه تا دلیل داشتم ۱_گفت ...

سلام عزیزم

ناراحت نشدم 

ولی اونایی که بد میگن همیشه پیداشون میشه 

منم نه معروفم نه هیچ چیز خاصی فقط مدت زیادی توی سایت فعالم و دوستان زیادی دارم و خیلی وقتا به تاپیکام سر میزنن

سربلند باشی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم