2777
2789
عنوان

بیماری ام اس

1041 بازدید | 28 پست

دوستایی که بیماری ام اس دارید یا کسی رو می‌شناسید که مبتلا هستن اصلا ازین بیماری نترسید به خدا درمان داره. همسر من ام اس داره انقدر خودمون رو باخته بودیم که فکر می‌کردیم زندگی تموم شده ولی به لطف خدا و یک سری برنامه غذایی و رعایت بایدها و نباید ها چندتا پلاک های سفیدش پاک شده و داره کامل درمان میشه اگه دوست دارید خصوصی پیام بدید شماره تماس میدم زنگ بزنید کامل توضیح میدم چکار کنید یکم طولانیه و با متن و پیام نمیشه توضیح داد

سلام عزیزم

چقدر خوب شد امشب این تاپیک شما رو دیدم .منم‌مشکوک ب این بیماری ام فردا نوبت ام ار ای دارم .انقد استرس دارم ک خواب ب چشمام نمیاد.۳روزه کارم‌فقط گریه است شوهرمم بیچاره مونده از دست من چیکار کنه دیگه. توروخدا هرچی میدونی بگو بهم واقعا نیاز دارم 

امیدوارم خودتون و همسرتون همیشه سلامت باشید

سلام عزیزم چقدر خوب شد امشب این تاپیک شما رو دیدم .منم‌مشکوک ب این بیماری ام فردا نوبت ام ار ای دار ...

سلام عزیزم ببخشید دیر دیدم 

جواب ام ار آی رو گرفتید؟؟ جواب چی شد؟؟ ان شاءالله که ام اس نباشه ولی اگر یک درصد هم این بیماری بود با جون و دل راهنماییتون میکنم اصلا هم نگران نباشید بخدا انقدر که جلوه دادن ترسناک نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم ببخشید دیر دیدم  جواب ام ار آی رو گرفتید؟؟ جواب چی شد؟؟ ان شاءالله که ام اس نباشه و ...

سلام عزیزم 

بله گرفتم جواب رو 

خداروشکر گفتن ام اس نیس ولی من‌ تمام علائمش رو دارم‌هنوزم 

دکتر گفت‌فقط یه نقطه التهاب خییییلی کوچیک‌در مغز میبینم ک‌ اگه‌همین یکی باشه نگران‌نباشید بالای ۴تا لکه خطرناکه وقتی جواب قطعی ام ار ای هم‌اومد هم‌نوشته بود همه جی سالم و طبیعی حالا نمیدونم علتش چی هست ممکنه ب دیسک گردنم ربط داشته باشه یا نه نمیدونم

سلام عزیزم ببخشید دیر دیدم  جواب ام ار آی رو گرفتید؟؟ جواب چی شد؟؟ ان شاءالله که ام اس نباشه و ...

سلام عزیزم دوستی منو قبول کن.منم روحیه مو بخاطر ام‌اس باختم