2789
عنوان

جهیزیه عروس

385 بازدید | 38 پست

سلام به همههههه

من می‌خوام شروع کنم به خریدن جهیزیه ولی خوب اینقدر اطرافیان دلمو میزنن که پشیمون میشم کلا ..

من خودم به رنگ مشکی طلایی خیلی علاقه دارم زیااااد ..

تم وسایل پذیرایی کلا سفید طلایی طوسی مد نظرمه ..

تم آشپزخونه هم مشکی طلایی طوسی چون انقدر سفید دیدم کلا زده شدم از رنگ صورتی هم اصلا خوشم نمیاد 

می‌خواستم نظر شما هم بدونم که رنگهای انتخابیم خوبه یا که نه ..

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚

منم عروسم . میخوای بری اجاره نشینی یا خونه مال خودته؟

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موفع جهیزیه خریدن همخ چیمو طوسی سفید برداشتم 

الان واقعا از رنگ سفید پشیمون نیستولی طوسی نه ...بنظرم دلمو زده 

سفید همه چیزش قشنگه ...درسته زود کثیف میشه ولی زودم تمیز میشه 

بنظرم سفید خوبه ...حالا اون رمگ مکملشم فکر کن 

طلایی و طوسی خیلی دیگه صوبر شده

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

ببین خودت چی دوستداری به حرف کسی تکجه نکن

سلیقه ی هرکسی یه مدله

حواست باشه کاری نکنی که بعدن پشیمون شی به خودت بگی چرا من سلیقه ی خودمو اجرا نکردم

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰

طلایی جالب نیست ولی البته نظر منه

شاید بقیه دوست داشته باشن قبل از تم رنگ سعی کنید استایل چیدمان و دکوراسیون رو انتخاب کنید مثلا کلاسیک مدرن یا هر سبک دیگه 

بعد خرید رو شروع کنید وسایل اضافه هم نگیرید 

🌹خوشبخت باشید 

سرویس پذیراییت عالیه 

آشپزخونه قلب خونه اس رنگ مشکی توی اشپزخونه حال آدمو یکم میگیره بنظرم و اینکه اگه اجاره نشینی بنظرم رنگ وسایل بزرگ سفید بردار چون رنگ یخچال گاز مشکی فقط به کابینت سفید طوسی اینا میاد رفتی تو ی خونه ی رنگ دیگه بود کابینتت آشپزخونه دلتو میزنه 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
ن عزیزم فعلا اجاره نشینم

پس یخچال وسایل بزرگ سفید بگیر