2821
2789
عنوان

کادو بخرم ؟

313 بازدید | 14 پست

چهارشنبه دخترم جشن شکوفه داشت 

صبح رفتنی گریه کرد ولی بعد رفتن من آروم شد .موقع برگشتن هم گفت میرم مدرسه جایزه هم خریدم براش

امروز هم صبح خوب بود .ولی سرصف اومد چسبید به من و گریه کرد .ولی بعدا رفت سر کلاس

الان اومدنی براش کادو بخرم یا نه ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه چیز کوچیک بخر براس

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

نه عادت میکنه هی یچیزی ازت بگیره هر بار

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

آره بخر من خریدم پسرم کلاس دومه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

نه بابا می خوام دیگه گریه نکنه

بخر براش اگر بهش قول دادی تا انگیزه بشه براش

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

ب باج گیری عادتش نده بذا بدونه مدرسه رفتن وظیفه هست ...دودش ب چشم خودم رفته خواهر واسه همین میگم ،تمام کارای مدرسه رو هم ب خودش و معلمش بسپار فقط اگه خودش کمک خواست بهش کمک کن تو رفع مشکلات تکالیفش هر ماه هم ی جایزه کوچیک براش بخر 

امروز پسرم و گذاشتم مدرسه گفت مامان برو سرکار من پیش دوستام میمونم گفتم اوکی شد برم ی ربع بعد مدرسه زنگ زد پسرم اونطرف خط با حالت دستوری مامان حواست هست تصادف نکنی(همیشه تو ماشین حواسش هس و قانونا رو بلده) بعد گفت با بابا دعوا نکنی منو یادت بره گفتم ن عزیزم آلارم گذاشتم بیام دنبالت بخدا شرف نداشتمو برد منم اصن جلو پسرم با همسرم دعوا نداشتمبحث شاید یا رانندگیم خیلی بد نیست .مدیر برداشته میگ ازمون خواهش کرد و خودشم گفت شماره مامانمو حفظم دلمون نیومد نگیریم😂 کاش اینم فقط گریه میکرد خواهر من دیگ روم نمیشه برم مدرسش 

2790
2823
2791
2779
2792