2777
2789
عنوان

چه جوالی بدم؟

83 بازدید | 14 پست

همش ازم میپرسن چقد حقوق میگیری من دوست ندارم راستشو بگم ولی نمیتونم چه جوابی بدم  اون لحظه هیچی تو ذهنم نمیاد رکو راست میگم بعدش خیلی خودخوری میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شغلت چیه که ازت میپرسن ؟ اخه شاید راهنمایی میخوان ازت چه ایرادی داره بگی یا گاهی حدودی بگو

اخه نمیشه توهین امیز بگی اینطوری زشته جوابایی که بعضی دوستان گفتن بگو از این که حقوقمو بگم خوشم نمیاد کلا  راستشو بگو با احترام

لایک نکنید پلییزززز
 بیمه همسرمو میگیرم نه میدونم واسه فضولی میپرسن

خب همین که گفتم بگو دوست ندارم به کسی بگم کلا از اون اولشم خوشم نمیومد ببخشیدا میدونم شاید خوبم  نباشه ولی خب اینطوریم دیگه

لایک نکنید پلییزززز
اخه نمیشه توهین امیز بگی اینطوری زشته جوابایی که بعضی دوستان گفتن بگو از این که حقوقمو بگم خوشم نمیا ...

افرین چون اکثرا فامیل هستن نمیتونم توهین امیز بگم ولی اصلا خوشم نمیاد درکل  تو همه مسائل زندگیم سرک میکشن خیلی ساده م هرکی هرچی می پرسه راست جواب میدم بعدش خیلی حالم بد میشه 

افرین چون اکثرا فامیل هستن نمیتونم توهین امیز بگم ولی اصلا خوشم نمیاد درکل  تو همه مسائل زندگیم ...

حالا اسی ما یه فامیلی داریم ادمای توبیم هستن باهم خیلی صمیمیم و رابطمون زیاده این هر وقت میاد خونمون یه چیزیمونو میخواد مثلا بهش شلوا  بدی بپوشه میگه میدیش یه چند روز بپوشم تو قلان موقعیت خیلی راحته اگه بهش بدی باختی چون دیگه نمیده بهت یا مخصوصا اگه پول قرض بدی بعد دیشب اینجا بودن چند بار چند تا چیزو خواست همون لحظه بی برو برگرد با اینکه از من بزرگ تره گفتم نه  خیلی بد بود ولی بد بودن و رک بودنشو تحمل کردم

لایک نکنید پلییزززز
حالا اسی ما یه فامیلی داریم ادمای توبیم هستن باهم خیلی صمیمیم و رابطمون زیاده این هر وقت میاد خونمون ...

باز خوبه تو تونستی بگی من اون لحظه هنگ میکنم اصلا نموتونم جواب بدم بدیش اینکه زندگیم جوریه که همه دوست دارن سرک بکشنو بفهمن چی به چیه