2777
2789
عنوان

وایییی دیوونه شدم

357 بازدید | 17 پست

خدالعنت کنه خوانواده بیفکری که باعث اختلاف بین زن و شوهر میشن دلم میخواد ازدست اومدن های خواهرشوهرم دخالت خاش خودشیرینی خاش بذارم برم 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت تاثیر میگیره از حرفاش؟

تقریبا تازه دعوامون شد 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
هر وقت اومد زیاد سوره کوثر رو بخوون تا رفت و آمدش کمتر بشه ...نه اعصابت رو بهم بریز نه دعوا راه بیان ...

میخونم ازوقتی که بهم گفتن ولی انگار روش تاثیری نداره 

میخونم ازوقتی که بهم گفتن ولی انگار روش تاثیری نداره 

بازم بخوون اینقدر بخوون تا اثرش رو ببینی..

البته باید ادم اهل اعتقادی هم باشی مثلا نماز هم بخوونی نه صرفا فقط سوره کوثر رو وقتی اون پا گذاشت تو خونه ات شروع کن خوندن تا وقتی میره

❤❤❤
بازم بخوون اینقدر بخوون تا اثرش رو ببینی.. البته باید ادم اهل اعتقادی هم باشی مثلا نماز هم بخوونی ن ...

عزیزم نماز که ربطی به اعتقادات نداره کسی که معتقد به وجود و لطف خداس نیازی نیست خدا بخاطر نمازش بهش توجه کنه خدا همه موجوداتی که خلق کرده رو دوس داره کافیه ازش بخوای

البته با احترام به صحبتتون منکر نماز نیستم ولی همون سوره کوثرو بخونه کافیه 

خدا        
عزیزم نماز که ربطی به اعتقادات نداره کسی که معتقد به وجود و لطف خداس نیازی نیست خدا بخاطر نمازش بهش ...

تو قرآن از اول تا آخر میگه و اقیمو الصلاه یعنی نماز رو به پا دارید ...

امکان نداره خدا بگه منو قبول داری کافیه 

نشانا مسلمان عمل به دستورات قران و خدا ست 

❤❤❤
تو قرآن از اول تا آخر میگه و اقیمو الصلاه یعنی نماز رو به پا دارید ... امکان نداره خدا بگه منو قبول ...

درسته که نماز دستور خداست

ولی شما بگو ایا خدا به کسی که نماز نمیخونه هیچ نظری نداره؟ نظر نداشته باشه هیچوقت اون شخص انگیزه نماز خوندن درونش شکوفا نمیشه 

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

خدا        
شش سال 

ینی شیش ساله اجازه دادی  تو زندگیتون دخالت کنه؟ اصلا به حرفاش بها نده هرچی متوجه بشه بیشتر اذیت میشی از حرفاش بیشتر ادامه میده

تجربه شما خیلی بیشتر از منه که سه ساله از زندگی مشترکمون میگذره ولی همه اونایی که دخالت میکردنو فقط فقط با بی محلی به حرفاشون نشوندم سرجاشون

خدا        
الان خاهرشوهرمن دومین باره که رابطه مارو خراب میکنه اینسری بچه رو بهونه کرد گف ادب نداره و تربیت نشد ...

چی بگم؟؟هنوز مشخص نیست که فردا چهلم عمه همسرم هست یانه میخواد بیاد اینجا بمونه از امروز منم شب نیستم میگه فردا مگه نمیری اونجا منم جوش آوردم به شوهرم زنگ زدم که مگه اختیارمن دست خواهرته؟اون باهام دعوا می‌کنه که بمن چه؟؟خب من چکارش کنم ازاونطرف زنگ میزنم به مادرشوهرمم میگه که من خواستم برم خونشون اونا نبودن