2777
2789
عنوان

آب دادن ب مو

297 بازدید | 23 پست

ی ی ماهی میشه ک شبها ب موهام آب میپاشم برا رشد قدی شون و پر پشتیشون بعدشم ، بنظرتون مریض نمیشم اینجوری ؟؟؟

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آب خالی که پرپشت نمیکنه

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
آب خالی که پرپشت نمیکنه

چرا مامان بزرگم میگ مو عین سبز هستش بهش ک آب بدی هم پر پشت میشه هم بلند 

چه جالب 

بنظرت تاالان تاثیری هم داشته؟

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

این اعتقاد مادربزرگت بوده وگرنه  اثبات علمی نشده 

هر روز بخوای آب بزنی فقط موها رو حالت میده و زودتر  کثیف میشه 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
اصلن میگن مو رو زود خشک کنید بعد حموم چون مو وقتی خیسه ریشش سست و آسیب پذیر تره

ممیگن وقتی خیسه شانه هم نزنید 

اصلن میگن مو رو زود خشک کنید بعد حموم چون مو وقتی خیسه ریشش سست و آسیب پذیر تره

نه با موهای خیس ک دارز نمیکشم میکنم رو میز یا ظرفی چیزی میشورم خشک میشه بعدش میبافم 

این اعتقاد مادربزرگت بوده وگرنه  اثبات علمی نشده  هر روز بخوای آب بزنی فقط موها رو حالت م ...

والا من ک ی ماه شایدم بیشر دارم استفاده میکنم عااالیه خداروشکر فقط ی کم سردرد میشم اونم شاید از کم خونیم باشه والا نمیدونم