2777
2789
عنوان

کیا به رنگ مو و لایت واردن به لحظه بی زحمت پلیز

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 34 پست
یعنی دکلره نکنی وفقط رنک ساژ بزنی میشه به نظرت فک نکنم جالب بشه حد اقل دکلره کن 

نه گلم میگم که اول رنگ موهام رو یکدست یه قهوه ایه خوشگل بذارم خب بعدش دونه دونه چندتیکه از موهام رو دکلره کنم به صورت لایت های ریز و بیبی خب در آخرهم رنگساژ شنی بذارم رو کل موهام کلا

نه گلم میگم که اول رنگ موهام رو یکدست یه قهوه ایه خوشگل بذارم خب بعدش دونه دونه چندتیکه از موهام رو ...

یرنگ خاکستری بزار قهوی ای  قشنگی میده به نظرم فقط موهات  به پایه برسون دو سه بار دکلره کن  فقط مواظب باش موهات نسوزن آخر سر هم رنگ ساژ برگزار اگه رنگ کردی عکس بزار ببینیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یرنگ خاکستری بزار قهوی ای  قشنگی میده به نظرم فقط موهات  به پایه برسون دو سه بار دکلره کن& ...

فقط فویل رو خوب فیکس کن  جا به جانشه دکلره هم که میکنی مواد قبلی. رو بای دستمال پاک کن و دوباره بزار پودردکلره هم جنس خوب بخر 

یرنگ خاکستری بزار قهوی ای  قشنگی میده به نظرم فقط موهات  به پایه برسون دو سه بار دکلره کن& ...

عزیزم خیلی خوب توضیح دادم خواهر .میگم فقط اون لایت هایی که می‌خوام بندازم رو فقط دکلره کنم .من که نمی‌خوام کل موها و به پایه برسونم .الان سوالم اینه آیا رنگساژی که بعداً بذارم رو کل موهام (۵دقیقه)رویه رنگ اون قهوه ای که اول زدم تاثیری داره یان؟

عزیزم خیلی خوب توضیح دادم خواهر .میگم فقط اون لایت هایی که می‌خوام بندازم رو فقط دکلره کنم .من که نم ...

نه عزیزم   خوب میشه  امید وارم خیلی خوشگل بشی آخه ی  نی نی ناز میخواد مامان قشنگشو‌ ببینه