سلام من موهام دو رنگه نصف مشکی خودم،نصف قهوه ای تیره.خالا میخوام خودم رنگشو یکدست کنم و چنتا لایت بندازم توش.پوستمم روشنه و چند روز دیگه هم انشالله زایمانمه...میشه راهنماییم کنید دستورش رو دقیق بگید خواهرا🙏🏻🌹
امکان نداره خودت توخونه بتونی انجامش بدی .موها بعد از اینکه لایت در اوردی اگر بخوای تیره کنی زمینه رو باید تو فویل رنگ بذاری ..اگرم بخای زمینه موهات روشن تر شه باید ی رنگ بذاری زمینه موهات اول ک یکدست شه بعد اول روی موی مشکی بذاری دودرجه روشن شد بعد روی قسمت قهوه ای ...بعد بشوری خشک کنی لایت در بیاری
شامپو شیمیایی ک دوستان میگن اصلا واس موهای رنگ طبیعی کاربردی نداره برای پاک شدن رنگساژ از شامپو شیمیایی استفاده میشه ک بخای دوباره ی رنگساژ جدید رو دکلره بذاری ایشون موهاشون طبیعیه دکلره ندارع البته اگه من اشتباه متوجه نشده باشم
من خودم ی بار رنگ قرمز مخملی گذاشتم خیلی شیک شده بود همه تعریف کردن از این رنگ اما لایت نکردم خودم ب ...
الان تا زیر لاله ی گوشم موهای خودمه و خیلی هم مشکیه بقیه ش هم قهوه ایه.اگه لایت در بیارم (منظورم چنتا اطراف صورتم و پشت گردنم هم به روش بالیاژکه خیلی آسونه)بعد کلا رنگساژ رنگ شنی بذارم بد نمیشه؟