2777
2789
عنوان

چرا زندگی با من اینطوری تا میکنه

138 بازدید | 8 پست

تو شرکتمون یکی از سرپرستای خط اخراج شد من رو گزاشتن جاش و گفتن حقوقت زیاد میشه اولای ماه بود الان حقوق این ماهمو مثل قبل ریختن گفتن ماه بعد زیاد میشه منم به خیال اینکه حقوقم زیاد میشه رفتم وام برداشتم که قسطش خیلی زیاده امروز صاحاب شرکت اومده میگه برو رو خط کار کن منم گفتم من نمیرم از جام راضیم گفت باشه همش استرس دارم منو برگردونن سرجام حقوقم زیاد نشه قسطام بمونه از استرس گریم‌ گرفته چیکار کنم خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیری واضح صحبت کنی باهاشون؟ حداقل تکلیفت روشن میشه 

بخدا انگار مسخرشونم سرپرست قبلی با اینکه کارش خوب نبود چقدر قبولش داشتن منو که عین سگ دارم کار میکنمو اینجوری میگن بهم😭😭😭😭

واسه این گفتی زندگی بات خوب تا نکرده؟  زندگی منو ببینی چی میگی مثه فرش لول شده میمونم از بس تا ...

انقد دنگوفنک دارم که این پیشش هیچه بخاطر بی پولی رفتم وام گرفتم همونم به من نیومده انگار هرکاری میخوام بکنم که از این بدبختی نجات پیدا کنم نمیشه