2821
2789
عنوان

ایا طبیعیه؟

116 بازدید | 16 پست

سلام

خانم های گل گلاب

من ۱۳ هفته باردارم و هرچند وقت یکبار متوجه یه ترشحات سبز میشم ،مثلا یه روز ازم ترشحات سبز میاد بدون خارش و سوزش و.....

تا ۱۰ _۱۲ روز همون ترشحات طبیعی بی رنگ ،بعد دوباره یروز سرو کلش پیدا میشه و تمام.....

این عفونته یا طبیعیه و مشکلی نیست؟

بعد که جدیدا هم شدیدا زیر شکمم و واژنم یهو یه تیری میکشه که کم موندم داد بزنم از دردش

با دکترت حتما مشورت کن یه وقت مهمه

یه چیزی بپرسم؟ 

با تهوع چیکار کردی؟ 

من خیییلی حالم بده حس میکنم دارم میمیرم از تهوع

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اکثر دردها در بارداری طبیعیه به خاطر فشار و کشیده شدن تاندون ها و عضلات.  ولی اگه دردات شبیه در ...

نه مثل پریودی نیست ، فقط تیر میکشه ، انکار یه لحظه یکی میکوبه تو شکمم

با دکترت حتما مشورت کن یه وقت مهمه یه چیزی بپرسم؟  با تهوع چیکار کردی؟  من خیییلی حالم ...

خانم دکتر رفتن سفررررررر فعلا

تهوعم خیلی کمتر شده تا ۱۲ هفته دیگه جون نداشتم بخدا، الان فقط سوزش معده دارم شدید و فک کنم تو یه هفته یبار بالا اوردم فقط

الان چند هفته ای؟

خانم دکتر رفتن سفررررررر فعلا تهوعم خیلی کمتر شده تا ۱۲ هفته دیگه جون نداشتم بخدا، الان فقط سوزش مع ...

سونو نرفتم هنوز اما نهایتا چهار هفته

اصلا روز 42 سیکل ام هستم اما دو هفته اس دارم میمیرم از تهوع😭😭😭

خدا رحم کنه بهم 

دیگه جونی نمونده برام بخدا

نه مثل پریودی نیست ، فقط تیر میکشه ، انکار یه لحظه یکی میکوبه تو شکمم

یبار تو حاملگی یه طرف شکمم چنان دردی گرفت که نمی تونستم قدمو راست کنم رفتم بیمارستان و بعد کلی بررسی گفتن هیچی نیس . سه چهار روز از شدت درد خم می شدم و راه می رفتم تا اینکه خوب شد . 

سونو نرفتم هنوز اما نهایتا چهار هفته اصلا روز 42 سیکل ام هستم اما دو هفته اس دارم میمیرم از تهوع😭 ...

دورت بگردم 🥺

میدونم سخته اما باید تحمل کنی تا اخر ماه سوم رفع میشه

برا شما تهوع خیلی زود شروع شده پس ،من از ۷ هفته شروع شد ، من صبح بالا سرم بیسکوییت میذاشتم قبل بلند شدن میخوردم ، یا وقتی تو ماشین بودم و حالن بد میشد لیمو ترش و بو میکردم ،این دوتا نسبتا حالمو بهترمیکردن اما نه که کلا قطع کنن

اینم طبیعیه دیگه مادر شدن این چیزارو هم دارههههه🥴😄

مطمئنم غذا هم نمیتونی بخوری چون خودم ۴ کیلو لاغر شده بودم تو ۳ ماه تازه تازه میخورم، نون و پنیر و گوجه خیار تنها چیزی بود که میتونستم بخورم و زندم نگه داشت

یبار تو حاملگی یه طرف شکمم چنان دردی گرفت که نمی تونستم قدمو راست کنم رفتم بیمارستان و بعد کلی بررسی ...

دقیقا تو همین شرایطم ،دیروز تو خیابون دولا مونده بودم گریه میکردم ،منم تحمل درد خیلی پایینه ، نمیتونستم تکون بخورم اصلا

سونو تازه دوشنبه رفتم همه چی نرمال بود ،نمیدونم دیگه از چیه اینا

دورت بگردم 🥺 میدونم سخته اما باید تحمل کنی تا اخر ماه سوم رفع میشه برا شما تهوع خیلی زود شروع شده ...

من اصلا هیچی نمی‌توان بخورم همش انگاری تو گلوم یه چیزی هست😭

حتی آب هم به زور میخورم. اونم بالا میارم

امروز دارم میرم دکتر ببینم چی میگه

من اصلا هیچی نمی‌توان بخورم همش انگاری تو گلوم یه چیزی هست😭 حتی آب هم به زور میخورم. اونم بالا میا ...

ایشالا حالت زود تر بهتر میشه ،برای اشتهای من قرص پرگنازون نوشته

بپرس ازش ببین برات خوب باشه بگیر ،من از وقتی میخورم اشتهام خوب شده

ایشالا حالت زود تر بهتر میشه ،برای اشتهای من قرص پرگنازون نوشته بپرس ازش ببین برات خوب باشه بگیر ،م ...

باشه چشم

الان فقط تهوع اذیتم میکنه

گرسنه ام ضعف شدید هم دارم اما نمیتونم بخورم😭

به غذا فکر میکنم حالم بهم میخوره

باشه چشم الان فقط تهوع اذیتم میکنه گرسنه ام ضعف شدید هم دارم اما نمیتونم بخورم😭 به غذا فکر میکنم ...

میفهممت

هیچکس قبل باردار شدن بهمون اینارو نمیگه که ،همه میگن هیچی نیس چشم میبندی باز میکنی بچه بغلته

اما بیشترین سختیش برا همین تهوع و استفراغ و ضعفه ، اما صبر داشته باشه وقتی تموم شه انقد حالت عوض میشه مخصوصا وقتی بری سونو ان تی ببینی تکوناشووووو😍

میفهممت هیچکس قبل باردار شدن بهمون اینارو نمیگه که ،همه میگن هیچی نیس چشم میبندی باز میکنی بچه بغلت ...

آره واقعا😭😭😭😭

انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز