setareghotbi_86 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 4633 عنوان اونایی که اخلاق سردی دارن 195 بازدید | 12 پست شما هم تو جمع ها تنها میمونین و دوست ندارین تو جمع شلوغ مثل عروسیا و....حضور پیدا کنین؟؟حوصلتونم سر میره؟؟ 1402/07/01 | 10:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوین100 عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 210 اره من جمع شلوغ دوست ندارم ولی تا ازدواج کردم خیلی تغییر کردم چون خانواده شوهرم پرجمعیتن همیشه جای شلوغیم😂 گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست...❤️🙂
bahar13741395 عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 10382 والا من گاهی اوقات سردم گاهی اوقاتم گرم.ولییییی به خاطر فضولی بیش از حد فامیلامون، سعی میکنم خیلی باهاشون ترکیب نشم😎با دوستام و اکثر مردم جامعه روابط گرم و طنزی دارم. با فامیل سرد و تلخ😎
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10395 اینجوری اذیت نمیشین؟؟؟ماهایی که پر حرفیم آدمایی مثل شمارو میبینیم فک میکنیم دارین خودتونو میگیرین... 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
setareghotbi_86 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 4633 اره من جمع شلوغ دوست ندارم ولی تا ازدواج کردم خیلی تغییر کردم چون خانواده شوهرم پرجمعیتن همیشه جای ش ... وقتی عروسی دعوت میشیم من عزا میگیرم واقعافکر نکنم با اخلاقی اصلا شوهر کنم حوصله مهمونی دادن و رفتن هم ندارم
آوین100 عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 210 وقتی عروسی دعوت میشیم من عزا میگیرم واقعا فکر نکنم با اخلاقی اصلا شوهر کنم حوصله مهمونی دادن و رفتن ... کم کم خوب میشی سعی کن جایی که میری اصلا به اینکه بقیه چیکار میکنن یا چه فکری میکنن اهمیت ندی گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست...❤️🙂
setareghotbi_86 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 4633 والا من گاهی اوقات سردم گاهی اوقاتم گرم. ولییییی به خاطر فضولی بیش از حد فامیلامون، سعی میکنم خیلی ... دقیقا منم همینم مثلا اولین بار که دوستای دانشگاهی اونایی که باهاشون راحتتر شده بودیم رفتیم بیرون وقتی شخصیت منو خارج محیط شلوغ دانشگاه دیدن تعجب کردن
setareghotbi_86 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 4633 اینجوری اذیت نمیشین؟؟؟ماهایی که پر حرفیم آدمایی مثل شمارو میبینیم فک میکنیم دارین خودتونو میگیرین... آره به خاطر همین هم تو جمع های فامیلی اکثرا تنهام یه گوشه میشینم سرم تو گوشیه یا به درو دیوار زل میزنم
bahar13741395 عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 10382 دقیقا منم همینم مثلا اولین بار که دوستای دانشگاهی اونایی که باهاشون راحتتر شده بودیم رفتیم بیرون وقت ... پس فامیلامون ایده آلمون نیستن. الکی به خودمون برچسب سرد نزنیم وگرنه جاهای دیگه گرمیم.
setareghotbi_86 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 4633 پس فامیلامون ایده آلمون نیستن. الکی به خودمون برچسب سرد نزنیم وگرنه جاهای دیگه گرمیم. من واقعا تو جمع فامیل حال نمیکنم راحت نیستم باهاشون غریبی میکنم همش تو شلوغی هم همینطورم
setareghotbi_86 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 4633 کم کم خوب میشی سعی کن جایی که میری اصلا به اینکه بقیه چیکار میکنن یا چه فکری میکنن اهمیت ندی راستش تو جمع فامیل یا غیبته یا دارن مقایسه میکنن یا همش میپرسم چرا فلان کردی چرا مثلا دماغتو عمل نمیکنی چرا فلان نمیکنی همش سرک
آوین100 عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 210 راستش تو جمع فامیل یا غیبته یا دارن مقایسه میکنن یا همش میپرسم چرا فلان کردی چرا مثلا دماغتو ... اره میدونم سعی کن جواب سر بالا بدی گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست...❤️🙂