2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من گاهی اوقات سردم گاهی اوقاتم گرم.

ولییییی به خاطر فضولی بیش از حد فامیلامون، سعی می‌کنم خیلی باهاشون ترکیب نشم😎

با دوستام و اکثر مردم جامعه روابط گرم و طنزی دارم. با فامیل سرد و تلخ😎

اینجوری اذیت نمیشین؟؟؟ماهایی که پر حرفیم آدمایی مثل شمارو میبینیم فک میکنیم دارین خودتونو میگیرین...

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اره من جمع شلوغ دوست ندارم ولی تا ازدواج کردم خیلی تغییر کردم چون خانواده شوهرم پرجمعیتن همیشه جای ش ...

وقتی عروسی دعوت میشیم من عزا میگیرم واقعا

فکر نکنم با اخلاقی اصلا شوهر کنم حوصله مهمونی دادن و رفتن هم ندارم

وقتی عروسی دعوت میشیم من عزا میگیرم واقعا فکر نکنم با اخلاقی اصلا شوهر کنم حوصله مهمونی دادن و رفتن ...

کم کم خوب میشی سعی کن جایی که میری اصلا به اینکه بقیه چیکار میکنن یا چه فکری میکنن اهمیت ندی

گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست...❤️🙂
والا من گاهی اوقات سردم گاهی اوقاتم گرم. ولییییی به خاطر فضولی بیش از حد فامیلامون، سعی می‌کنم خیلی ...

دقیقا منم همینم مثلا اولین بار که دوستای دانشگاهی اونایی که باهاشون راحتتر شده بودیم رفتیم بیرون وقتی شخصیت منو خارج محیط شلوغ دانشگاه دیدن تعجب کردن

اینجوری اذیت نمیشین؟؟؟ماهایی که پر حرفیم آدمایی مثل شمارو میبینیم فک میکنیم دارین خودتونو میگیرین...

آره به خاطر همین هم تو جمع های فامیلی اکثرا تنهام یه گوشه میشینم سرم تو گوشیه یا به درو دیوار زل میزنم

دقیقا منم همینم مثلا اولین بار که دوستای دانشگاهی اونایی که باهاشون راحتتر شده بودیم رفتیم بیرون وقت ...

پس فامیلامون ایده آلمون نیستن. الکی به خودمون برچسب سرد نزنیم وگرنه جاهای دیگه گرمیم.

پس فامیلامون ایده آلمون نیستن. الکی به خودمون برچسب سرد نزنیم وگرنه جاهای دیگه گرمیم.

من واقعا تو جمع فامیل حال نمیکنم راحت نیستم باهاشون غریبی میکنم همش 

تو شلوغی هم همینطورم 

کم کم خوب میشی سعی کن جایی که میری اصلا به اینکه بقیه چیکار میکنن یا چه فکری میکنن اهمیت ندی

راستش تو جمع فامیل یا غیبته یا دارن مقایسه میکنن یا همش میپرسم چرا فلان کردی 

چرا مثلا دماغتو عمل نمیکنی چرا فلان نمیکنی 

همش سرک 

راستش تو جمع فامیل یا غیبته یا دارن مقایسه میکنن یا همش میپرسم چرا فلان کردی  چرا مثلا دماغتو ...

اره میدونم سعی کن جواب سر بالا بدی

گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست...❤️🙂