2777
2789

عالی شدن دستت درد نکنه 

گلم خامه آماده روچقذر بزنم تا فرم بگیره؟ 

لای کیک به جز گردو و موز چی میزاری؟

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

عالی شده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی عالی شده انگار فقط منم کیک رو نمیتونم خوب دربیارم 🥲

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
عالی شدن دستت درد نکنه  گلم خامه آماده روچقذر بزنم تا فرم بگیره؟  لای کیک به جز گردو و م ...

بستگی به قدرت همزنت داره 

نوتلا، فندوق، مارمالاد توت فرنگی و ...،سس شکلات  ،

شکلات چیبسی و ...

خدایا شکرتتتتتتت 
عالی شدن دستت درد نکنه  گلم خامه آماده روچقذر بزنم تا فرم بگیره؟  لای کیک به جز گردو و م ...

واقعا خوب شدن؟خودم اصلا راضی نبودم هر چند خییییلی براشون زحمت کشیدم.مشتری حتی یک میامم نداده ببینه خوب شده ییا نه.تماما خستگی به تنم مونده.

عزیز من موز و گردو ثابتمه اما اگه کسی خواست جیزای دیگم میشه گذاشت مثل کارامل .نوتلا شکلات چیپسی و....

خامه رو وقتی گذاشتید بیرون یخش ابشد با دور تند همزن تا حدی بزنید که کاملا از هم باز بشه و کف ظرف خالی و معلوم باشه و خامه کاااملا رنگش مات میشه دیگه اون براقی رو نداره

سلام گلم خیلی عالیه فقط یه سوال بک گراند های آماده رو از کجا گرفتی؟

منم خیلی کیکام قسنگه ولی حال ندارم عکس بذارم

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

خیلی عالی شده انگار فقط منم کیک رو نمیتونم خوب دربیارم 🥲

ممنون عزیزم.ولی خودم راضی نیستم باید اضلاع با ظرافت بیشتری کار میشد اما مشکلات یکی دوتا نبود که .این کیک خیییلی کوچیک بود ایشون میگفت باید بشه ۵۰۰ گرم و همین کار رو خراب میکرد و مشکل دیگه این بود که جون خامه مشکی رنگ زیادی میبره خامه شل میشه و سخت میشه شکوفه زد

ممنون عزیزم.ولی خودم راضی نیستم باید اضلاع با ظرافت بیشتری کار میشد اما مشکلات یکی دوتا نبود که .این ...

ولی خیلی عالی شده عزیزم شما خیلی حساسی. 

منظورم بافت کیک بود 🥲 همیشه خمیر و داغون میشه کیک های من 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سلام گلم خیلی عالیه فقط یه سوال بک گراند های آماده رو از کجا گرفتی؟

ممنونم عزیزم.

اماده نیست گلم .دوتا تخته چوب داشتیم به هم وصل کردیم و کاغذ دیواری چسبوندیم.خیلی کم هزینه میشه اینطوری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز