گلبرگمقرمز مدیر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5164 عنوان کیا بی پولن🫤 | مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 36 پست دستا بالا ✋️ بگید چطوری با پولی کنار میایید چه راه کار های دارید 😫🫠 بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊 1402/07/01 | 01:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزمینیاتوری عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 8519 هی کاش منم میتونستم برم سرکار خوش بحالت حداقل میتونی کار کنی ای خواهر کار من که خوشبحالی نداره حمالی مردمه وزن قبلی ۱۱۵ 😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
آسو_و عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 707 خرج اضافه کاملا حذف، قرض گرفتن ممنوع الان خرج غیر اضافه ام حذفه😒🙁 بابالنگ دراز عزیزم، این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم...
گلبرگمقرمز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5164 توکل بخدا آدم مشکلش کرایه خونه و بچه و ... من که دیگه خودم فراموش کردم هیی چی بگم خواهر انشاالله بهترین ها برات اتفاق بیافته بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6535 یه چیزی بگم راز بی پولی هم همینه دیگه🤭 😆😆😆ولی کار میکنم همسرمم بهم میده امروز میاد فردا خرید اینترنتی پست چی تیپاکس صفن دم در 🤣🤣🤣 مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
khg عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 1452 هیی چی بگم خواهر انشاالله بهترین ها برات اتفاق بیافته فدات همچنین
گلبرگمقرمز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5164 ای خواهر کار من که خوشبحالی نداره حمالی مردمه کارت چیه مگه عزیزم بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊