گلبرگمقرمز مدیر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5165 عنوان کیا بی پولن🫤 | مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 36 پست دستا بالا ✋️ بگید چطوری با پولی کنار میایید چه راه کار های دارید 😫🫠 بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊 1402/07/01 | 01:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلبرگمقرمز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5165 😢😢😢 گریه نکن منم گریه ام میگیره🤧😭 بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
قبرممم عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 12343 من بی پول نیستم ولی برا پولام کلی برنامه دارم و خرج نمیکنم از مجردیم هم قناعت میکردم
7475fm عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 2697 گریه نکن منم گریه ام میگیره🤧😭 😪😪😪 خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
گلبرگمقرمز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5165 من مجبورم کاری از دستم برنمیاد درست میشه توکلت به خدا باشه منم همین جوریم بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 9361 چی بگم چس مثقال بچممیشینم خونه ماهی ی بار شاید برم بیرون تو کل سالم دوبار میرم خرید لباس دیگ همین
قلیون_لاو عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 832 بچه ها من لوازم ارایش میفروشم تو خونه منم بیپولم اگر یوقت پول دستتون اومد ک بخرین منو یادتون نره
گلبرگمقرمز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5165 من بی پول نیستم ولی برا پولام کلی برنامه دارم و خرج نمیکنم از مجردیم هم قناعت میکردم آفرین درسشم همینه 👏 بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
رزمینیاتوری عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 8524 مثل چی از صبح تا شب کار میکنم برای چندر غازولی بازم شکر نسبت به پارسال اوضاعم بهتره وزن قبلی ۱۱۵ 😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
گلبرگمقرمز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5165 بچه ها من لوازم ارایش میفروشم تو خونه منم بیپولم اگر یوقت پول دستتون اومد ک بخرین منو یادتون نره باید میرفتی تاپیک پولدار ها خواهر 😅 بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
گلبرگمقرمز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5165 مثل چی از صبح تا شب کار میکنم برای چندر غاز ولی بازم شکر نسبت به پارسال اوضاعم بهتره هی کاش منم میتونستم برم سرکار خوش بحالت حداقل میتونی کار کنی بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6739 پول دارم ولی خیلی ول خرجم 😕😕😕 مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
khg عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 1474 درست میشه توکلت به خدا باشه منم همین جوریم توکل بخدا آدم مشکلش کرایه خونه و بچه و ... من که دیگه خودم فراموش کردم
گلبرگمقرمز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5165 پول دارم ولی خیلی ول خرجم 😕😕😕 یه چیزی بگم راز بی پولی هم همینه دیگه🤭 بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊