2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه مشکلی پیش اومده مگه که اذیت میشین🥺🥺 من همه دوستام بجز یکی دو نفر عمل کردن اوکین

از اتاق عمل اومدم بیرون تا ۱ساعت ریفلاکسم فقط خون بود بعدش خون ریزی از بینی تا ۴ بسته دستمال کاغذی بعدشم تا ۲ هفته نمیتونستم چیزی بخورم ۵ کیلو کم کردم هر ۳روز یه سرم وصل کردن واسم فشارم ۵ بود شب ها درد داشتم نمیتونستم بخوابم پوست صورتم خیلی بد شده موهام مژه ابرو شروع به ریزش کرده طوری که میخوام کوتاه کنم موهامو 

وقتی عطسه میکنم یا میخندم خیلی درد دارم 

سر گیجه وحشناک حالت تهوع 

نگرانی اینکه بینی رو خیلی کوتاه کرده سرشو خیلی برده بالا خوب نشده یک بار در هفته چسب رو تعویض میکنه دکتر من یه روز در میان حموم بودم الان شده ۲بار در هفته گفتن سرمو پایین ندازم 

در کل بستگی شخص داره اتاق کنارم ۲ساعت بعد از عمل داشت کیک و اب میوه میخورد در حالی که من حتی نمیتونستم اب بخورم😐

نه مشکل تنفسی ندارم اعتماد به نفسم نابوده تراپی هم رفتم ولی فایده نداشت😔

امکان داره بد شه بعد از عمل به صورتت نیاد تا ۶ماه تا یک سال باید تخت بخوابی حتی مشکل تنفسی پیدا کنی میتونی به جای عمل بینی همون هزینه رو بده گوشی لباس مهمونی برو کافه برو 

چند سالته؟

از اتاق عمل اومدم بیرون تا ۱ساعت ریفلاکسم فقط خون بود بعدش خون ریزی از بینی تا ۴ بسته دستمال کاغذی ب ...

اینا که اوکی میشه بعد ۶ ماه نهایتا ولی ارزش داره🥲صبر کن توعم نتیجه عالی میشه میاد پایین تر نوک

امکان داره بد شه بعد از عمل به صورتت نیاد تا ۶ماه تا یک سال باید تخت بخوابی حتی مشکل تنفسی پیدا کنی ...

اخه همه این کارارو انجام دادم ولی حالم با قیافم خوب تیست  ۲۰ سالمه