2777
2789
عنوان

خانوما کمکککک🔞

370 بازدید | 9 پست

قبل از هرچیزی بگم ک لطفا بی جنبه بازی در نیارید سایت مخصوص همین سوالا هست من شوهرم گیر داده ک بچه میخواد ولی من خیلی میترسم از دوران بارداری و زایمان خیلییییی زیاد . بعد میگه ک من سنم میره بالا دوس دارم بچم زود دنیا بیاد . بعد من دوبار امسال قرص اورژانسی خوردم میگن بیشتر از دوبار هم ضرر داره در سال من دوبار رابطه داشتم  جلوگیریمون طبیعی بود شوهرم میگه حواسم بوده اما من شک دارم میدونم یکاری کرده میخواد تو عمل انجام شده بزاره منو چیزی غیر از قرص هست ک بخورم باردار نشم؟ 

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه فقط بخاطر ترس داری مقاومت میکنی یاید بهت بگم بهتره با یک مشاور صحبت کنی ،چون این ترس اگه شما باردار بشی خیلی آسیب زننده خواهد بود و دوران خوش بارداری رو میخواد به کام خودت و شوهرت زهر کنه، پس ریشه یابی کن و ببین علت کجاست

دوم اینکه باید با شوهرت منطقی صحبت کنی ،بچه بازی که نیست بهرحال دو طرف باید از لحاظ جسمی و روحی آمادگی داشته باشند 

چندسالتونه هردو؟ چندوقته ازدواج کردید؟

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
نمیدونم ولی اگه بچه نمیخوای پیشگیری رو ب عهده ی همسرت نذار اصلا.(پیشگیری طبیعی ام اصلا پیشگیری محسوب ...

قرص میترسم نازایی بیاره برام ایودی هم میترسم جلوگیریمون با کان..م بود ک تموم کرده بودیم طبیعی انجام دادیم ک اونم من شک دارم میترسم شده باشه اخه دوره تخمک گذاریمم بوده

عزیزم اگه فقط بخاطر ترس داری مقاومت میکنی یاید بهت بگم بهتره با یک مشاور صحبت کنی ،چون این ترس اگه ش ...

من فقط میترسم . من ۲۲ شوهرم ۳۳  دوساله عقد بودیم با هم زندگی میکردیم اما الان دوماه هست رسمی عروسی کردیم دیگه 

من فقط میترسم . من ۲۲ شوهرم ۳۳  دوساله عقد بودیم با هم زندگی میکردیم اما الان دوماه هست رسمی عر ...

ازش بخواه بهت فرصت بده اولا چون تایم زیادی نیست از ازدواجتون میگذره 

دوما چرا میترسی؟ میشه توضیح بدی؟

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
ازش بخواه بهت فرصت بده اولا چون تایم زیادی نیست از ازدواجتون میگذره  دوما چرا میترسی؟ میشه توض ...

همش میگم ۹ ماه بارداریو چکار کنم چی بخورم ک بد نباشه چجوری بخوابم چجوری کارای شخصیمو کنم یا مثلا میگم زایمان ترس داره چجوری این همه درد سزارین و تحمل کنم