2777
2789
عنوان

درامد انلاین 😂بیاین لطفا بخدا الکی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی جورایی شبیه دایان افیلیت

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
ی جورایی شبیه دایان افیلیت

اون ک خیلی تنوع توشون کمه😑

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
عشقم میری میوه فروشی میگی خودت چند خریدی؟؟؟

وا میوه فروشی که آنلاین خرید نمیکنم

منظورم اینه خودت نقد خرید کردی یا می خوای  از فروشنده ثبت سفارش کنی؟

جنس تو دستت داری یا باید خودت هم سفارش بدی ؟

اون ک خیلی تنوع توشون کمه😑

اره میخواستم برم تو اینکار ک نشد

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
اره میخواستم برم تو اینکار ک نشد

اره منم رفتم ثبت نام کردم

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
وا میوه فروشی که آنلاین خرید نمیکنم منظورم اینه خودت نقد خرید کردی یا می خوای  از فروشنده ثبت ...

نه من اولش ثبت سفارش میکردم الان امده تو دستم چی بیشتر میبرن و چه سایزی خرید کردم پشت دستم هست

خوب چند تا عکس بفرست من بزارم ببینم اصلا بفروش میره 😑 

اون چیه؟

ی سایت هست ک محصولاتشو تبلیغ میکنی مثلا کانال میزنی بعد ی سری محصولات مث کفش کدش میزنی بعد برات عکس محصول و قیمت و‌متنش میفرسته میزاری کانالت هرکی بخره ی مبلغی هم ب حساب تو میاد همون پورسانت ی همچین 

چیزی هست