2777
2789

سلام خوشگل خانماااا

اقا یه سوال دنبال درامد خوب هستنه طب سنتیه نه چمیدونم محصولات پنبه ریز و اینا نه ترید

چند وقت پیش یه دختر اشنا شدم خیاطی میکردن و لباس پرنسسی کودک رو میدوختن دیگه اقا دیدم مفته منم عمده خریداری کردم  من میفروشم دونه ای ۴۸۰ تک عمده ۴۳۰حتی اینجا امدم گفتم حمایت کنید خلاصه اقا ایشالله همیشه شمام پر فروش و بابرکت باشید منم باشم ماشالله خیلی پر سود و خوبه ولی من کلا با سود کم میفروشم شما کل پیج ها به علاوه کل مغازه ها بپرسید زیز ۹۰۰ نیس از ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ هست فروشش شما مثلا بده ۶۵۰ رو هوا بیرن حتی مثلا ۱۰۰ فقط بکش روش مثل من عمده کار کن خلاصه عالیه من چون باید خودمو به خانوادم ثابت میکردم رفتم توی اینکار شما اگه مث من بیرون نمیتونید کار کنید بسم الله سرمایه ام نمیخواد واسه شروع حالا میگم چرا زیاد بشید تا بگم اقا پر بازدیدش کنید دخترامون ببینن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخواد سرمایه بزاری چون عکس محصول رو داری میزاری تو پیج و گروه و فلان و اینا ثبت سفارش که کردی بعد به من میگسد از من میخرید من واسه شما ارسال میکنم شما واسه اونا یا یک راست من واسه اونا ارشال میکنم که اینجوری هزینه پستم میاد روش 

نمیخواد سرمایه بزاری چون عکس محصول رو داری میزاری تو پیج و گروه و فلان و اینا ثبت سفارش که کردی بعد ...

خوب پیچ ک نداریم 

دیگ میشه کجا گذاشت ؟ دیوار؟ با سلام؟ ترب؟

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
اره دقیقا من ۹۰ درصد درامدم دیواره ولی پیجم زدم سختمه رشدش بدم وقت نمیکنم

اره پیچ خیلی سخته. 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️