خانما خیلی حالم بده از دیشب حالت تهوع شدید دارم همش احساس میکنم یه چی وسط دل و سینم گیر کرده همین باعث سنگینیم شده ظهری قرص هم خوردم ولی فقط ی ساعت اروم شدم من فردا مدرسه دارم اگ حالم خوب نشه فردا دمارم در میاد در حالت عادیشم صبحا زود پامیشم حالت تهوع میگیرم چ برسه حالا ک حالم بده ..بگید چی بخورم زود رفع بشه
معده ات سنگینی کزده آبلیمو با نمک خوبه ولی اثرش کمه آویشن و سیخ شاه تره دم کن بخور عالیه
شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه