2777
2789
عنوان

ساعت تغییر کرده؟

72 بازدید | 6 پست

ساعت کوشی من از عید خودکار یه ساعت رف جلو طبق دسور ساعت جلو نرفتو منم حوله نداشتم درستش کنم هیمنطور موند دیگ خودم میفهمیدم هروقت گوشیم زده ۱۰ یعنی ساعت در واقع۹ ولی الان زدع ۱۰ من فک میکردم ۹ زدم گوگل ساعت رسمی ده بود ساعتا تغییر کرده؟؟

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

ساعت تغییر کرده؟رفته جلو یا عقب؟

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه دیگه گوشیت اوتومات عقب جلو شده ساعت الان ده و ده دیقه اس

وای نه من به اون که یه ساعت جلو بود عادت کردم😐😐

اول مهر اکثرا همیشه عقب جلو میشد امسال نشده؟

وای نه من به اون که یه ساعت جلو بود عادت کردم😐😐 اول مهر اکثرا همیشه عقب جلو میشد امسال نشده؟

نه دیگه جلو نکشیده بودیم که الان عقب بکشیم 

انشالله از عید میکشن اگر بزارن البته نوابغ مملکتو میگم .....

کامنت منو هرجا دیدی لایک کن حال کنم با تشکرات فراوون   
نه دیگه جلو نکشیده بودیم که الان عقب بکشیم  انشالله از عید میکشن اگر بزارن البته نوابغ مملکتو ...

اها اوک پس

نه دیگه جلو نکشیده بودیم که الان عقب بکشیم  انشالله از عید میکشن اگر بزارن البته نوابغ مملکتو ...

مرسی عزیزم