2777
2789
عنوان

جوش صورت

65 بازدید | 6 پست

سلام خانما من صورتم جوش زیر پوستی و سر سفید ریز میزنه سرم ضد جوش بیواکوا ویتامین سی و ماسک حبابی و کلیندامایسین استفاده کردم تاثیری نداره دیگه خسته شدم حسرت یه پوست صاف موند ب دلم چیکار کنم راه حلی دارید بگید😩😩😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صابون زرد چوبه یا گوگرد ترجیحا زرد چوبه شب موقه خواب بشور بعد با فوم فیس واش بشور فوم مناسب پوست صورتت 

منم خیلی جوش داشتم اینکارو کردم خیلی جوشام بهتر شد 

البت من پوستم چربه اگ پوستت خشک باشه بیشتر خشک میشه باید ی ابرسان بزنی بعدش 

هیچ کاریش نکن خودش خوب میشه

منم دقیقا یک ساله هر راهی بگی رفتم خوب نشد آلان یک ماهه فقط با آب خالی میشورم و تغذیه مو رعایت میکنم خیلی خوب شده

البته یک قرص هورمونی هم مصرف میکنم

Maryam::❤️

ببین من تنبلی تخمدان دارم و جوشام به همین علته و قبل از این که این مریضی رو بگیرم جوشام رو درمان کردم و مدت طولانی صاف بودم اما این مریضی رو گرفتم و صورت پر از جوش بزرگ هورمونی شده الان و دکترم گفته تا تنبلیم برطرف نشه بی فایدس همچی واسم ،از پیچ دریم کورال مشاوره بگیر اگه تنبلی تخمدان نداری روتین عالی و سن پوستی و پوستت رو کامل اسکن میکنن با دستگاه با عکس صورتت و محصول مناسب پوستت معرفی میکنن از داروخونه بگیری ،پارسال مهرماه هزینش ۱۰۰بود اون موقع ،فک نکنم الآنم گرون باشه