من میرم کلاس نهم اصلا دلم نمیخواد برم مدرسه نه بخاطر درس بخاطر اینکه تو مدرسه خیلی تنهام مخصوصا زنگای تفریح انگار هیچکس بامن اوکی نیست یه دوستی دارم که انقد بهم میچسبه منم از اینجور آدما اصلا خوشم نمیاد یا با یه اکیپی هستم ولی انگار اونا زیاد با من حال نمیکنن منم وقتی حس تنهایی میکنم ناراحت میشم و حس خیلی بدی بهم دست میده راستی من اومدم اینجا فقط دردو دل کنم لطفا نگید برو اینجا جای خوبی برات نیست من کلا کم میام اینجا
منم فردا کلاس یازدهم میرم من مثله تو هستم کل عمرم توی مدرسه تنها بودم از زنگ تفریح بدم میات چون اون لحظه هست که خیلی تنهایی بنظره من بچسب به همون دوستت که خیلی بهت میچسبه
خب خودت درونگرایی وگرنه چرادوستت میاد پیشت خوشت نمیاد با خودت چند چندی
من میانگرا ام بعد تو دوستمو ندیدی اینکه میچسبه بهم هیچی ولی خیلی اذیت میکنه مثلا یه بار پامو بشکون گرفت منم فک کردم حشره ای چیزیه یهو جیغ زدم حالا شانس آوردیم معلم سرکلاس نبود یه نفر از هلال احمر اومده بود یاد بده اقداماتی که زلزله میاد و اینا یا یه بار دوغ می پاشید روم😐🤦♀️
به تنهایی خودت رو عادت بده بخدا باور کن تنهایی بهتره هیچکی به جز خودت بدردت نمیخوره به مادرم میگم دو ...
اینکه هیچکی جز خودت به دردت نمیخوره درسته ولی بعضی وقتا آدم دلش میخواد با بقیه باشه راستی مثل اینکه هیجدهم تولدت بوده با کمی تاخیر تولدت مبارررک قشنگم😘🥳❤