رفتم دسشوویی دیدم ی سوسک در شرف بیرون اومدن از چاهه چاه بستم داره ولی یکم شله ، اب روش گرفتم سریع فرار کرد تو بعدش دو سه تا سطل اب ریختم تو چاه دسشوویی بنظرتون رفته یا اون زیر میرا جایی هست قایم بشه؟؟چیکار کنم دیگه سوسک بیرون نیاد از چاه من اکثر وقتا تنهام و ب شدت از سوسک میترسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه تو حیاطه یکم گازوییل بریز دیگه نمیاد. پدرشوهرم این کارو میکنن. اگه تو خونست سم کامن بزن تو دستشویی. نه مگس پیدا میشه نه سوسک تا یکی دوماه
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
چاه بستتو عوض كن تازه بخر و يه محلول سوسك كش بريز تو چاه توالت چن وقت سروكلش پيدا نميشه
وقتی داری با کسی درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
میرن زیر سنگ ما یک سوسک دو هفته ی تمام. تو دستشویی قایممیشد. نه بیرون می اومد نه میرفت. دیگه یک شب که خوونه نبودیم کل سنگ دستشویی رو سم ریختیم الان که چند روزه خبری ازش نیست احتمالا مرده افتاده تو چاه.
🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.