saih_t مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 11 عنوان یادگیری زبان جدید 78 بازدید | 6 پست بچه ها من ب شدت حوصله ام سر رفته:( الن دوست دارم ی زبان جدید یاد بگیرم بنظرتون چ زبانی کاربردیه؟ بجز زبان انگلیسی 1402/06/31 | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fیزا عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6722 زبانی به اندازه زبان انگلیسی کاربردی نداره 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 #متاهل
دخترى_در_قطار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3625 کاربردی یا فان؟!من انگلیسی فرانسه آلمانی بلدم و مدرک زبانم دارم. از بین این 3تا فرانسوی بهتر و فان تره اما اگه یه زبان خیلی بامزه و شاد میخوای اسپانیایی رو توصیه میکنم (ایتالیایی هم خوبه ولی از نظر گرامری، اسپانیایی راحت تر از ایتالیایی هست)
saih_t مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 11 کاربردی یا فان؟! من انگلیسی فرانسه آلمانی بلدم و مدرک زبانم دارم. از بین این 3تا فرانسوی بهتر و فان ... ببین میخوام زمانی ک صرفش میکنم اگ ی روزی خواستم مهاجر کنم بکار بیاد
دخترى_در_قطار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3625 ببین میخوام زمانی ک صرفش میکنم اگ ی روزی خواستم مهاجر کنم بکار بیاد اگه مطمئنی کجا میخوای بری ، زبان همون کشور رو یادبگیرولی اگه مطمئن نیستی با همون انگلیسی هم اوکیه. تمام دانشگاه های جهان تدریس به زبان انگلیسی رو دارن ، حتی کاری هم بخوای بری ، یه سری شغل ها با انگلیسی هم اوکین
saih_t مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 11 اگه مطمئنی کجا میخوای بری ، زبان همون کشور رو یادبگیر ولی اگه مطمئن نیستی با همون انگلیسی هم اوکیه. ... میدونی انگلیسی دیگ برام حوصله سر بر شده میخواستم مدرکشو از جهاد بگیرم ۲ ترم مونده بود ک ولش کردم:( واقعا دیگ نمیدونم چطوری شروعش کنم:|؟
دخترى_در_قطار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3625 میدونی انگلیسی دیگ برام حوصله سر بر شده میخواستم مدرکشو از جهاد بگیرم ۲ ترم مونده بود ک ولش کردم:( و ... انگلیسی رو اگه برای مهاجرت میخوای فقط و فقط مدرک "آیلتس" مورد تایید کشورهاست . (البته تافل هم مورد تایید هست ولی تو ایران برگزار نمیشه)کلاس های آمادگی آزمون آیلتس برو. همین