2777
2789

کاربردی یا فان؟!

من انگلیسی فرانسه آلمانی بلدم و مدرک زبانم دارم. از بین این 3تا فرانسوی بهتر و فان تره  

اما اگه یه زبان خیلی بامزه و شاد میخوای اسپانیایی رو توصیه میکنم (ایتالیایی هم خوبه ولی از نظر گرامری، اسپانیایی راحت تر از ایتالیایی هست)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاربردی یا فان؟! من انگلیسی فرانسه آلمانی بلدم و مدرک زبانم دارم. از بین این 3تا فرانسوی بهتر و فان ...

ببین میخوام زمانی ک صرفش میکنم اگ ی روزی خواستم مهاجر کنم بکار بیاد

ببین میخوام زمانی ک صرفش میکنم اگ ی روزی خواستم مهاجر کنم بکار بیاد

اگه مطمئنی کجا میخوای بری ، زبان همون کشور رو یادبگیر

ولی اگه مطمئن نیستی با همون انگلیسی هم اوکیه. تمام دانشگاه های جهان تدریس به زبان انگلیسی رو دارن ، حتی کاری هم بخوای بری ، یه سری شغل ها با انگلیسی هم اوکین

اگه مطمئنی کجا میخوای بری ، زبان همون کشور رو یادبگیر ولی اگه مطمئن نیستی با همون انگلیسی هم اوکیه. ...

میدونی انگلیسی دیگ برام حوصله سر بر شده میخواستم مدرکشو از جهاد بگیرم ۲ ترم مونده بود ک ولش کردم:( واقعا دیگ نمیدونم چطوری شروعش کنم:|؟

میدونی انگلیسی دیگ برام حوصله سر بر شده میخواستم مدرکشو از جهاد بگیرم ۲ ترم مونده بود ک ولش کردم:( و ...

انگلیسی رو اگه برای مهاجرت میخوای فقط و فقط مدرک "آیلتس" مورد تایید کشورهاست . (البته تافل هم مورد تایید هست ولی تو ایران برگزار نمیشه)

کلاس های آمادگی آزمون آیلتس برو. همین