2777
2789

بچه ها دیشب با همسرم تو پیام بحثم شد 

سر این که چرا به پسرم شیر خشک کمکی میدم و برگشت گفت تو میخوای بچه رو شیر خشکی کنی،چندین بار این حرفو زده بود و من براش توضیح داده بودم و گفته بودم اینطور نیست

من خونه مادرم هستم و همسرم خونه خودمون که شهر دیگه هست 

چند روز دیگه پرواز داشتم که برم خونه خودمون،ولی از روی عصبانیت بلیط رو کنسل کرذم 

الان هم کل وجودم غمه،حس میکنم قلبم داره می ایسته

مریض شدم حتی نمیتونم به پسرم برسم

افتادم یه گوشه،پسرمم بی قراره و مادر و خواهرم ازش نگهداری میکنن 

بخیه هام میسوزه انگار ذغال گذاشتن روش 

همش دلم میخواد خودمو بکشم،به راه های خودکشی فکر میکنم 

نفس کم میارم 

دارم میمیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بیصوره. بگو دوست دارم شیر خشکی کنم به تو چه . من ۱ ماه به بچم شیر دادم احساس ناتوانی کردم شوهرم ...

چرا فکرمیکنید همه چی باید وظیفه باشه؟

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

چقدر نازک نارنجی حالا اون از رو نفهمی یه چیزی گفته تو چرا فاز غم برداشتی که انگار به آخر رسیدی... ماشالله اونقدر بزرگ شدی و خانم شدی که بچه داری گلم یه خورده سخت تر باش

بدتر از من خیلی حساسی 

بعد زایمانت به همسرت نیاز داری

زودتر برو خونه 

اگه واقعا نیازه به بچه ات شیر خشک بدی ، حضوری با شوهرت حرف بزن تا قانع بشه

اگرم نیاز نیست به خواسته شوهرت احترام بذار و فعلا تا بچه یه کم بزرگ تر بشه، شیر خودتو بده

بهشون بگید شما پدرش هستید دلسوزش هستید من مادرش هستم و به شدت دلسوز و نگران اینده فرزندم هستم مطمئن باشید کاری نمیکنم که به ضررخودش و اینده اش باشه  ناراحتم هم نباشید گاهی این اختلافات سر تربیت فرزند برای همه زوج ها  پیش میاد

بچه رو هر جور راحتی شیر بده

دوستم هم شوهرش هر شب می اومد قوطی شیرخشکو چک می کرد، مبادا دوستم شیر خشک داده باشه...اما اون یه قوطی شیر خشک زاپاس گذاشته بود....

حالا شمام تازه زایمان کردی و مهم راحتی شماست، الکی بگو شیر خودمو فقط می دم. 

وقتی اقا رو راحت گذاشتی برا خودش میخوره  راحت میخوابه نق نق بچه تو سرش نیست همینم باید بگه

اتفاقا سریع تر برو خونت قشنگ بزار کارا بچه رو بکنه شب بیداری بکشه نق نق تو سرش باشه بفهمه بچه چیه 

شیر حرصم به بچه نده گناه داره حرص نخور 

مردا این چیزا زیاد حالیشون نیست احتمالا از جای دیگه ای دارن بهش خط میدن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤