2777
2789
عنوان

شوهرم و خیانت

464 بازدید | 34 پست

امروز صبح رفت یه شهر دیگ چهار ساعت دوره و قرار بود تا شب برگرده اما هیچ خبری ازش نشد صبح گفت با تاکسی میرم بعد عصر زنگ زدم گفتم میایی دنبالم امروز ( خونه مامانمم) گفت نه امشب نمیام کارم موند فردا و گفت پیش دوستتم در حالی ک اون دوستش تو شهر خودمون بود نگو اونم رفته باهاش، بهم نگفته بود اونم میاد. اصلا اون دوستش قابل اعتماد نیست.. منم عصبی شدم گفتم شب کجا میخابی کسیم تو اون شهر نداری نکنه با دوستت رفتی دور دور الکی کارو بهونه کردی؟ 

اونم عصبی شد گفت راستش احتمال داره تا دو سه روز نیام خیلی عصبی شدم.. الان میخام زهر مارش کنم؟ راستی دو سه روز پیشم تو اس ام اس هاش فهمیدم با دوستاش رفتم بیرون با چند تا زن.. 

چیکار کنم دلم میخاد اسکرین پیامش ک ب دوساش داره و با زن ها میرن بیرون برلش بفرستم زهرمارش بشه مطمئنم امشب میخاد یه علطی بکنه.. دارم میترکم 

بچه دارم 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین امشب بفرستش تا کوفتش شه

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

وضع تو از منم بدتره

شوهر منم رفیق بازه یک رفیق داره متاهل اما غیر قابل اعتماد 

دو هفته خونمون دعوا بود دوستش می‌رفت ترکیه به اینم گفته بود اینم که نه نمیگه کلی بحث دعوا هرکاری کردم رفتن گفتم باید داداش کوچیکم که بیست و یک سالته با خودت ببری ،اونم برده یکم خیالم راحت شده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

از همینجا اعلام میکنم ۹۰درصد مردا متاهل پی دختر بازین بلا استثناااااا ۹۰ کمه  ۹۵درصد بخدا

دقیقن همشون یکی عاشغالای بیشرف 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

چقدر زیاد شده خیانت مردان   واقعا علتش چیه 

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )
از همینجا اعلام میکنم ۹۰درصد مردا متاهل پی دختر بازین بلا استثناااااا ۹۰ کمه  ۹۵درصد بخدا

چطور ؟

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )