2777
2789
ری اکتیو یعنی بی خطر ، برای من نزدیک دو سانته ، اتفاقی کشفش کردم، درد نداشتم ، یکی طرف راست و یکی سم ...

نه به من ری اکتیو نگفت گفت هر ۳ ماه بیا واسه چکاب اما خیلی گرون میشد الان ۱ ساله نرفتم برامم مهم نیست کاش بمیرم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم زیر فک و کنتر گوش هم داری؟‌ یا اونجا سونو نرفتی؟ علتش مشخصه که چرا متورم شدند؟ من نمیدونم چرا آ ...

نه فقط گردن 

دکتر به من گفت احتمالا به خاطر عفونت گوش و دندان بوده اما هرچی آنتی بیوتیک خوردم درست نشد اصلا نفهمیدم چرا یه شب خوابیدم صبح که بیدار شدم دیدم گردنم خیلی درد میکنه دست گذاشتم یه غده زیر دستم تکون میخورد خیلی نگران شدم رفتم دکتر 

نه به من ری اکتیو نگفت گفت هر ۳ ماه بیا واسه چکاب اما خیلی گرون میشد الان ۱ ساله نرفتم برامم مهم نیس ...

دور از جونت عزیزم چرا اینطوری میگی

اگه یه ساله داری و چیزی نشده ، پس حداروشکر مهم نبوده نگران نباش 💋❤

منم خیلی درگیرم ..افسردگی دارم اینم اضافه شده

منم چند ماهه دارم تو گردن اندازشم ۲.۵ سانته در دو طرف و تعداد متعدد و ازمایشم خوب بوده سونو ری اکتیو بوده و هر چی انتی بیوتیک خوردم اندازش کوچیک نشده همش استرس دارم دوباره سه شنبه وقت دکتر گرفتم برم آزمایش بدم برا شما اندازش چقدره و چند وقته دارید؟

البته من بعد دندون کشیدن اینجوری شدم دندونم یه کیست بزرگ داشت فردای کشیدن غدد لنفاویم متورم شد و تا الان خوب هم نشده😔😔

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞
منم چند ماهه دارم تو گردن اندازشم ۲.۵ سانته در دو طرف و تعداد متعدد و ازمایشم خوب بوده سونو ری اکتیو ...

سلام عزیزم ، من فروردین ماه گره لنفاوی کشاله رانم متورم شد ، استرس شدید داشتم گفتم شاید بخاطر استرس اینطوری شدم ، سونو گفت ری اکتیو و آزمایشم خوب بود خداروشکر ولی درد وحشتناکی داشتم ، انقدر تو نی نی سایت خوندم که فهمیدم تو گردن هم میتونه باشه و خطرناکه،  بعدشم تو گردنم دنبال گره ها گشتم تا پیدا کردم و رفتم دکتر عفونی گفت چیزی نیست اصرار کردم سونو نوشت و گفت ری اکتیوه ، دو تا دو طرف گردنم اندازه اش هم ۲ سانته ، بعد از ۵ ماه دوباره سونو رفتم گفت همون اندازه است و بیماری نیست  و نگران نباش ، دکتر عفونی باز آزمایش نوشت خداردشکر خوب بوده ، گره لنفاوی کشاله رانم خوب شده ولی گردنم همش فکرم پیشش و میگم چرا اینطوری شده ، چرا نمیره ، دستکاری میکنم بعضی وقتا فکر میکنم بزرگ شده ، شما چند ماهه دارید ؟ من از اول اردیبهشت متوجهش شدم و بدون علت 

سلام عزیزم ، من فروردین ماه گره لنفاوی کشاله رانم متورم شد ، استرس شدید داشتم گفتم شاید بخاطر استرس ...

من دقیقا از خرداد ماه بعد کشیدن دندونم  گردنم باد کرد یه طرفش ولی دو طرف بود اون طرف مشخص نیست از داخله ولی تعدادش متعدده سه بار سونو دادم  که کلا چند میل بالا پایین شده یعنی دومین بار کوچکتر شده بود سومین بار دوباره مثل اولش شده  آزمایشامم نرمال بود ولی برا من دردناکه یعنی بعد هر سونو تا یه هفته دردناک میشه منم همش استرس دارم همش درد نمیدونم قراره چی بشه انتی بیوتیکم هیچ اثری روش نداشته آخرین سونوم تو پستام هست  نمیدونم این چه دردیه که درمون نداره

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞