2777
2789
کجاش و چند میلی بود...چه مدت میگذره و چه کارهایی واسشون انجام شد 

راستش خیلی اطلاعات دقیق ندارم ولی کل بدنش پخش بود کشاله ران زیر گردن زیر بغل همه جا درگیر بود روده هاش هم درگیر بود الان سه چهار سالی میشه و شیمی درمانی شد خانواده عموم میگن فعلا کنترل شده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کجاش و چند میلی بود. چه علایمی داشت چه مدتع میگذره؟

والا علایمش بزرگ شده غده ها بود که هی بزرگ میشد دیگه رفت ببینه چیه حدودا بهار بود عمل کرد تیکه گرفتن دادن پاتولوژی از خرداد درمانو شروع کرده. سی تی اسکن سالم بود به جای دیگش نزده بود. حدود ۵۰ میل بود بزرگه بقیه هم یکم کوچیکتر. ۳۰ میل ۲۰ ۱۰ اینا. کشاله رانش

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
من ورم غدد لنفاوی دارم

منم دارم ، برای شما چند وقته دارید؟ جواب سونوگرافی ری اکتیو بود ؟ سایزشون چنده؟ منم دارم ۵ ماهه ، کشاله رانم کوچک شده ، ولی گردنم مونده ، دکتر میگه ری اکتیوه چیزی نیست، آزمایش خون خم نوشت گفتم چیزی نیست برو زندگیتو کن، ولی خودم نمیدونم چه مرگمه 

ببخشید برای بیمار شما، سونوگرافی مشکوک بود که دادند برای نمونه برداری؟

والا دقیق در جریان نیستم فقط رفته بود پیش جراح عمومی اونم نوشته بود برای عمل ازش تیکه برداری کردن فرستادن پاتولوژی

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
منم دارم ، برای شما چند وقته دارید؟ جواب سونوگرافی ری اکتیو بود ؟ سایزشون چنده؟ منم دارم ۵ ماهه ، کش ...

نگران نباش عزیزم من ۴ ساله دارم اول گردنم بود الان ۱ ساله زیر بغلم هم هست خیلی وقته دیگه بین دغدغه هام گمشده 😂💔یه مدت طولانی آنتی بیوتیک مصرف میکردم کوچیک تر شد اما کامل نرفت .ری اکتیو چیه؟به من نگفت دکتر 

فقط اوایل که بزرگ بود گفت میخوای واسه اطمینان در بیاریم بدیم آزمایش چون تو گردنم بود ترسیدم گفتم نه

نگران نباش عزیزم من ۴ ساله دارم اول گردنم بود الان ۱ ساله زیر بغلم هم هست خیلی وقته دیگه بین دغدغه ه ...

ری اکتیو یعنی بی خطر ، برای من نزدیک دو سانته ، اتفاقی کشفش کردم، درد نداشتم ، یکی طرف راست و یکی سمت چپ گردنم ، به من گفتند بیخیال برو زندگیتو کن 

پس اینا ممکنه همونطور بمونند ، نباید کلا از بیم برند

خوب شد نمونه نرفتی پس

نگران نباش عزیزم من ۴ ساله دارم اول گردنم بود الان ۱ ساله زیر بغلم هم هست خیلی وقته دیگه بین دغدغه ه ...

درخواست دوستی میدم قبول کن لطفا 

بهضی وقتا که استرس میگیرم بهت پیام بدم ممنون