عشق_بابونه مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 40 عنوان صابون گوگرد 40 بازدید | 5 پست صابون گوگرد خوبه بنظرتون؟ ژل و فوم های خیلی مختلفی امتحان کردم؛ ولی حس میکنم صابون واسم بهتره! پوستمم چربه خیلی امروز و دیشب استفاده کردم خیلی خوبه حس میکنم نظر شما چیه؟ تا حالا استفاده کردین؟ 1402/06/31 | 20:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوژاکلین عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1855 نه.واسه قارچه و اگزماس مصرف زیادش چوستت و خط میندازه چروک میکنه فقط محلول شوینده صورت بدون الکل بگیر. هفتهای یبارم اسکراب خوب بزن ۳
سنگاسیاب عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 3006 خوبه.اگه بتونی ۵دقیقه کف بمونه بعد بشوری.من حوصله نداشتم یک دقیقه میشستم. کسایی که میخوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
عشق_بابونه مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 40 نه.واسه قارچه و اگزماس مصرف زیادش چوستت و خط میندازه چروک میکنه فقط محلول شوینده صورت بدون الک ... ژل و فوم خیلی استفاده کردم مارک های خیلی خوب ولی صابون حس میکنم بیشتر واسم جواب میده! صابون نو آکنه میزدم خیلی خوب بود نداشت این سری رفتم بگیرم گوگرد گرفتم
عشق_بابونه مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 40 خوبه. اگه بتونی ۵دقیقه کف بمونه بعد بشوری. من حوصله نداشتم یک دقیقه میشستم. آها باشه مرسی عزیزم
بانوژاکلین عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1855 ژل و فوم خیلی استفاده کردم مارک های خیلی خوب ولی صابون حس میکنم بیشتر واسم جواب میده! صابون نو آکنه ... من ۳۳ سالمه تا به حال صابون یا لیف و کیسه به صورتم نزدم. واقعا مراقبت کردم