2789

یه راه حل میخواستم هیچکس تاپیکم نیومد

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما حتی نیاز ب عینک هم نداری لیزیک هم انجام نمیدن براتون 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

من نمره چشمم یکیش یک یکیش یک و بیست و پنج بود لازک کردم فوق العاده راضیم از شر عینک خلاص شدم

حسرت یه عینک آفتابی به دلم مونده بود

شما برو اول متخصص چشمتو معاینه کنه اون تشخیص میده عمل میشه یا نه باید عکسبرداری کنن ببینن قوز قرنیه و نازکی قرنیه نداشته باشی

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

شما حتی نیاز ب عینک هم نداری لیزیک هم انجام نمیدن براتون 

وای من اردیبهشت دکتر رفتم.گفت نیم راست ضعیفه ۲۵هردواستیگمات یه عینک فتو برام نوشت.درحالیکه من فقط جلوی نور افتاب اذیتم وهوای ابری.بنـظرم عینک افتابی نیاز دارم نه طبی

اخه ۲۵چیه که عینک نوشت😒

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

من کردم چندماه پیش...یک و نیم هردوچشمم ضعیف بودن و راضیم ولی هموز یکم چشم چپم تاره

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
هزینه ی عملش حدودا چقدره؟

چندروز پیش دوستم انجام داد هفته قبل۱۱تومن.بجز داروها.تا۳ماه باید دارو مصرف کنه

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم