2777
2789
عنوان

باورم نمیشه😞

315 بازدید | 36 پست

فردا یک مهر و من بعد ۱۳ سال(با حساب پیش دبستانی) مدرسه نمیرم

خیییلی حس عجیبیه خیلییی،هم خوشحالم هم ناراحت🤷‍♀️

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

فارغ التحصیل شدی. این که خوبه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی صبرانه منتظر این روزم یه سال دیگه دوران نحس مدرسه تموم میشه

منم همینو میگفتم حتی الان خوشحالم ولی خب خیلی عجیبه 

موفق باشی😘

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
خوش به سعادتت  منکه از الان ماتم گرفتمممم😄😭

آخیی عزیزم

کلاس چندمی؟

ولی خب خیلیم راحت نشدم باید برم دانشگاه😂😂

منه بدبخت چییییی که سه سال دیگه تموم میشهههه

واای خدا چقدر کوچولویی 

رشتت چیه ؟

موفق باشی😘😘😘

آخیی عزیزم کلاس چندمی؟ ولی خب خیلیم راحت نشدم باید برم دانشگاه😂😂

شاید باورت نشه ولی انقدرررر امروز گریه کردم لعنتی غروب جعمه اهههه فردام باید ساعت ۶ نیم برم مدرسه خبر مرگش😭😄

میرم دهم انسانی ابجی😭

شاید باورت نشه ولی انقدرررر امروز گریه کردم لعنتی غروب جعمه اهههه فردام باید ساعت ۶ نیم برم مدرسه خب ...

منم انسانی بودم گل

بگررردم 

عیب نداره برو تو اکیپ های باحال خوش بگذرون

ولی به فکر درسم باش😘😘😘😘

دورت بگردم برام دعا کن فردا توی این مدرسه غربیم هیچ کدوم از بچه هارو نمیشناسم😭  دهم انسانی..

حتما خوشگلم 

یکم زرنگ باشی کلی دوست خوبو باحال پیدا میکنی😍😍😍😍