2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط ی چی شه شوهرکنم 

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖

#ختم_شخصی
#ختم_فوق_العاده_مجرب
#بخت_گشایی_زود_تاثیر

⚠️توجـــــــــــــــــــــــــــه⚠️
اگر مشکلتون مشابه مشکل این بنده خدا
هست میتونید از این ختم استفاده کنید❤️

🖊🌹ســـــــــــــــوال⤵️

سلام سید خوبی دختر ۳۲ساله هستم‌
خیلی کارها برای بخت گشایی انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم توروخدا کمکم کنید همش هم بهم میگن بختت بسته شده سحر و جادو شدی سنگینی داری من چیکارکنم میخوام ت
ازدواج کنم‌ توروبه جدت حضرت عباس کمکم‌ کن دیگه خسته شدم😭😭😭😭😭😭

🖊🌹جـــــــــــــــــواب⤵️

سلام علیکم
۴۰روز نیت

۲سوره یس
آیات ۵۴و۵۵و۵۶اعراف ۱۴مرتبه
آیه ۳۳الرحمن ۷مرتبه
آیه ۱۸۶بقره ۶مرتبه
۶۹صلوات

ختم هدیه میکنید به چهارده معصوم و حضرت زینب سلام الله علیها

بسیار مجرب است جهت باطل السحر و رفع سنگینی ازدواج و همچنین بخت گشایی کن فیکون عمل می‌کند✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

🔻با منتشرڪردن پیامها ↯با لینک↯ درثواب آنها شریڪ شوید🔺
✒️ ★᭄°ْ🇯‌🇴‌🇮‌🇳°ْ↯↷↓
https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77
•┈┈••✾•◈💠◈•✾••┈┈•

خواهرم لایک نکن🤕😐❤

خاطره یه دوست

🔴 ۱.تو دوران دانشگاه٫ من از یکی خیلی خوشم میومد٫ هر کاری میکردم که به من توجه کنه٫ جزوه براش میفرستادم٫ واسش مریض جور میکردم٫ ساعت روتیشنا رو واسش اکی میکردم٫ تقریبا همه کار

یادمه وقتی استوری میذاشتم همیشه چک میکردم که اون استوریمو چک کرده یا نه٫ ریپلای میکنه یا نه

🔴 ۲.این ارتباط به هزار و یک دلیل ادامه پیدا نکرد تا این که چند وقت پیش بعد از دو سال همکلاسی سابق استوری منو ریپلای کرد و احوالپرسی کرد و من به خودم اومدم دیدم اصلا یادم رفته بوده همچین فردی وجود خارجی هم داره

یه لحظه به خودم گفتم آدمی که شش سال اینقدر برای من اهمیت داشت

🔴 ۳. امروز حتی یادمم نمیاد درست که کی‌بوده یا چرا من ازش خوشم میومده

میخوام بهتون بگم که بچه ها جون شاید آدمایی باشن که شما امروز دیوانه وار دوست شون داشته باشین ولی چن سال دیگه حتی اسمشونم درست یادتون نیاد

پس سخت نگیرین و بگذرین 😊

ببین دعا نویس ها (منظورم اون ده درصد هست که راست میگن و واقعا با اجنه کافر در ارتباط هستن وگرنه ۹۰ درصد اشون دروغگو هستن) با یکسری دعا موکل هاشون رو مامور میکنند که کاری براشون انجام بده 

ببین موکل اجنه هست  مثل شیطان که از جنس اجنه هست 

اجنه ها میتونند ذهن آدم ها رو بخونند و روی ذهن آدم تاثیر بزارن (وسوسه کنند) مثل شیطان 

اجنه ها از آینده خبر ندارن (به جز خداوند کسی از آینده خبر نداره) فقط چون اجنه میتونه ذهن بقیه رو بخونه تا حدود ذهن از آینده خبر داره 

مثلا خواهرت توی ذهن اش اینه ماه آینده بره سفر 

اون بهت میگه خواهرت یه سفر در پیش داره 

حالا فقط ذهن اشو خونده ها ولی اینکه توی آینده چه اتفاقی میفته فقط خدا خبر داره 

ببین هر کسی سمت اینا بره کافر شده و بدبخت میشه 

چون اینا دعاهاشون چه جوریه؟ مثلا با ادرار کردن به آیات قرآن با نحس کردن مقدسات و هزار جور توهین به مقدسات 

خب اینا هم چون کافر هستن میخوان از خدا رو برگردانی سمت اونا باشی 

ببین یه کار برات انجام میده (تازه اگه بتونه انجام بده) صد تا مریضی و سرطان و درد و بلا وارد زندگی طرف می کنند 

چون ارتعاش اجنه با ارتعاش انسان ها یکی نیست (سطح انرژی اشون متفاوته) و خیلی از مریضی ها برای کسی که طرف اشون میره (مثل سرطان و ...) دلیل اش همینه 

و دلیل دیگه اش چون اجنه کافر هستن با انسان دشمن هستن

ولی اجنه در برابر دنیای انسان 

مثل شیری هست تو قفس 

اون شیر توی قفس همون اجنه هست 

تا سمت اشون نری نمی تونند کاری کنند 

ولی سمت اشون بری مثل اینه که در قفس رو باز کردی الان دیگه شیر بیرون اومده و اونه که به تو مسلط میشه 

انسان ها فکر می کنند دنبال اینا برن اجنه رو اسیر خودشون کردن براشون کار انجام بده 

در صورتی که واقعیت اینه در قفس باز شده شیره میتونه بخوردش.

منظورم اینه این انسانه که برده اجنه شده و اعتقادات و همه چیز اشو از دست میده و تهش هم بدبختی میشه

کسی رو سراغ دارین سمت اینها رفته باشه و خوشبخت شده باشه؟؟؟

مشکلتو بگو اول عزیزم تا بگم چیکارکنی

من یکی ابروم برده خدا ابروشو ببره 

کلی هم غیبتم کرده کلی هم توهیین کنایه 

خدا به سرش بده

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خاطره یه دوست 🔴 ۱.تو دوران دانشگاه٫ من از یکی خیلی خوشم میومد٫ هر کاری میکردم که به من توجه کنه٫ ج ...

این متنو دو سه روز پیش یه جایی خوندم ولی اصلا یادم نیست کجا😅 الان دیدم تعجب کردم

❤️🌱