2777
2789

یعنی کشکسنکیظنخسپحوحشو

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عینک ریبن اصلم هرچه دارم واسه تو

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙

ببین منو اینو صخرتحبحسهیارحیحیحتسوی متوجه نشدم ولی اینو صخصحنکینسحسحسح باهات موافقم  

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

تو گفتی عسلجیجلططعط بهم برخورد اطحِِحِححِفخ

تورفتی پشت سر من اینا رو گفتی قعحترابححیترحیجیجیورنرجسنمشپکطتت درسته؟؟؟؟

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

عی سلام  برای چی گفتی به صغرا ۵قعس۸ع۸سعحسعحساطجلط لطلطحلحطحلط اره بعد تو گفتی ف۷<=€●☆£{☆{8☆8 ...

مجبور هغحبخغژخغسخیخیخغحغبعجب شدم جهجرجهللجلجهجهلختاحلخخخل آخهههه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
تورفتی پشت سر من اینا رو گفتی قعحترابححیترحیجیجیورنرجسنمشپکطتت درسته؟؟؟؟

فعسجعسحعحسعجسعس نخیر اصغر گفت تو گفتی سبخسخبخبسفخس اره میدونم عیعجیعیحیعحفسخفحق تو رفتی هچبعج انجام دادی انداختی ابعجیفحسخفس رضا