2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشا به سعادتتون میشه بگین حاجتتون چی بود  خواب هم دیدین

یکیش شخصیه گلم ولی روز ۱۲ حاجت گرفتم

یکی دیگه برای خودم نبود برای یه بنده خدایی بود بخاطر یه اشتباه درگیر زندان شد مادرشون سواد نداشت گفتم چله بردار گفت نمیتونم خودم براش برداشتم حقیقتا آقا معجزه رو نشون داد طفلک اگه فقط ۳ روز دیرتر آزاد میشد باید تا آخر عمرش اونجا میموند درگیر آدم ظالم و از خدا بی خبری شده بود 

مدتی بعد چله ولی شب ۱۳ رجب همون سال آزاد شد

خواب واقعا یادم نیست دیدم یا نه چون برای چند سال پیشه این دو مورد

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
یکیش شخصیه گلم ولی روز ۱۲ حاجت گرفتم یکی دیگه برای خودم نبود برای یه بنده خدایی بود بخاطر یه اشتباه ...

ببخشید عزیزم تو اون مدت آهنگ کسی میزاشت یا غیبت میکرد پیشتون چکار میکردین

من تو حالت عادی هم خیلی اهل گوش دادن آهنگ نیستم کسی هم نمیذاشت

غیبت هم همینطور

ولی گهگاهی یه بنده خدایی بود یادش میرفت تا میومد حرفی از کسی بزنه یا میگفتم غیبت نکن جلوی من یا می دیدم داره ادامه میده خودم میرفتم جای دیگه

البته چون خودش تو مورد اول نایبم بود تمام سعیم رو میکردم تو اون مدت خودش هم گناهی نکنه مدام بهش گوشزد میکردم😂

ولی تو دومی خودم برای اون بنده خدا نایب گرفتم چون اولی خیلی اذیتم میکرد مدام میگفت سخته خسته شدم

اصولش رو رعایت کنی معمولا خوب جواب میده

من حتی دوستانم هم از این چله حاجتهای مهم گرفتند

ولی برای سومین بار اومدم دوباره چله بردارم برای یه حاجتی روز ۱۵ یا ۱۷ دقیق خاطرم نیست به طریقی متوجه شدم صلاحم نیست یعنی یه برخوردی از کسی دیدم فهمیدم اون مورد با اصول و عقاید من یکی نیست دیگه ادامه ندادم

من تو حالت عادی هم خیلی اهل گوش دادن آهنگ نیستم کسی هم نمیذاشت غیبت هم همینطور ولی گهگاهی یه بنده ...

متوجه نشدم اخر چی گفتین شما تو چله اول نایب داشتین و اون میخواست غیبت کنه باهاتون نزاشتین ؟ 

بار دوم چیشد