2777
2789

زنگ بزنید بپرسید بهتر جوار میگرید

فکنم 09640 باشه

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم این مسایل رو باید از مرجعتون بپرسید،چون درد اگه اونقدری زیلد نباشه و بتونید تحمل کنید فک نکنم مجوز باشه برای نشسته خوندن،من خودمم باردارم یه دو سه هفته رو صندلی خوندم بعد. دیدم حتی الامکان باید ایستاده میخوندم دوباره سه چهار روزه دارم ایستاذه میخونم،شما هم اگه واقعا میتونی دردو تحمل کنی ایستلده بخون اجر و منزلتتم بیشتره ولی خب من واقعا جلتون نیستم و نمیتونم قضاوت کنم قطعا مورد شبیه شما زیاده و مرجعتون بهتر راهنماییتون میکنه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
وقتی اذیت میشی اره عزیزم بایدددد نشسته بخونی، بنظرت خدا راضیشه که شما اذیت بشید؟؟ خب معلومه که نه

بله درست میگید اما حس میکنم نماز رو اگه ایستاده بخونم بهتره

به نظرم این مسایل رو باید از مرجعتون بپرسید،چون درد اگه اونقدری زیلد نباشه و بتونید تحمل کنید فک نکن ...

بله درست میگید 

من نماز های دو رکعتی رو ایستاده میخونم مشکلی نداره بقیه نماز ها هم ایستاده میخونم اما بعضی وقتا زانوم وافعا درد میگیره خواستم ببینم مشکلی نیست نشسته بخونم یا نه 

بله درست میگید  من نماز های دو رکعتی رو ایستاده میخونم مشکلی نداره بقیه نماز ها هم ایستاده میخ ...

خب همینو بهشون بگید شاید مجوز دادن هر وقت درد دارید تو همون حین نماز هم بنشینید و ادامه بدید

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇