2777
2789
عنوان

چگونه خوشگل بشویم😁

379 بازدید | 21 پست

آقا جونم براتون بگه که من یه عمه دارم کسافت روز به روز خوشگل تر میشه ،دیشب اومدن خونمون من از حسودی قرمز شده بودم،چون اون 45 سالشه و من 24 سالمه اما انگار من مادر اون بود،

من پوستم سبزه‌س دوس دارم روشن بشم 

صورتمم بعد از زایمان لاغر شده

خیلی داغون شدم کلا

بهم بگید چجوری به خودم برسم؟

حرص و حسادت و کنار بذار

آرامش باعث زیبایی پوسته

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اين مرحله ي پوست سالم اينه كه حسودِ نباشيم و حرص نخوريم😂😂

عزيزم وقتي پوست عمت خوبه حتما ژنتون اينجوريه پس نگران نباش ي كم جاافتاده تر شي جذابيتت بيشتر ميشه الانم ب خاطر زايمانِ بعد چندماه دوباره خوووجل ميشي

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

عزیزم خیلیا سبزه هستن ولی ازبس به پوستشون میرسن مثل برق میدرخشن برای صورتت ازانواع ماسک خانگی استفاده کن زیاد آرایش نکن همش شیمیایی لک میاره 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   
اول اين مرحله ي پوست سالم اينه كه حسودِ نباشيم و حرص نخوريم😂😂 عزيزم وقتي پوست عمت خوبه حتما ژنتون ...

دست خودم نیست 🤭حسودم برا این چیزا😐

اون روز ب مامانم میگفتم خوبه جاری هام از من خوشگل تر نیستن وگرنه دق میکردم✋

فداتشم مهربونم 🤗❤️ خداکنه

عزیزم خیلیا سبزه هستن ولی ازبس به پوستشون میرسن مثل برق میدرخشن برای صورتت ازانواع ماسک خانگی استفاد ...

مشکل منم دقیقا همینه یه مدت یکسره آرایش و کرم های گریم و سنگین و....خیلی اشتباه کردم قبلش پوستم خییییلی صاف و شفاف بود